torsdag 13 april 2017

Pappa,katt och släktingar

 Idag var jag och spendera dagen med papsen och vår katt.Vår härliga kisse Majsa bor nuförtiden med min pappa.....den är så otroligt sällskap för honom som är rätt så ensam...så nu har han nån som han kan prata med varje dag.

Visst saknar jag Majsa jätte mycket och skulle gärna ha henne här hemma i Åbo men för tillfället har vi det så här.Men hoppas inom närmaste framtid att vi får både Majsa och papsen till Åbo...skulle vara så mycket lättare för mig at ha farsgubben här nära.

Sen for vi ut och åka lite bil  med pappa för han sitter så mycket hemma då han inte mera får köra bil och har så svårt att gå....råkade se flera bekanta  och släktingar som jag inte sett på ett tag....och så passade det så bra att min kusin med family från Sverige hade kommit till Kimitoön på morgonen så jag hann ju träffa dom med på samma gång.Blir ju inte så ofta att ses men brukar försöka hinna med en träff då dom kommer över till Finland.

Då jag kom hem till Åbo så for jag via Citymarket i Skanssi och handla så att jag bara får lata och njuta av att det är långfredag i morron ...jag kommer absolut inte sätta min fot i en ända butik i morron fast dom flesta har öppet.
Saknar faktiskt själv den lediga söndagen i veckan som nuförtiden är ett minne blott och nu verkar det som inte ens långfredagen mera kommer att vara en ledig dag...verkligen synd.Jag tycker verkligen folk borde ha en noll dag då allt vavar ner och affärerna hålls stängda och folk få ha ledig tid att vara tillsammans med familj och vänner.
Världen är redan tillräcklig hektisk.

 Mikko skall jobba i morron och kidzen och jag skall måla ägg,pyssla,soffdag&tv och söka påsk skatten som jag skall gömma i natt och i morron då dom vaknar så har dom en karta brevid sängen och sen får dom börja leta skatten.
Dags och säga go natt till er alla läsaren ....nu skall jag börja rita skattkarta.





Det blev memma&grädde hos papsen

Vår Majsa kissa

Mikko skojade och fråga om vi skulle köpa nypotatis..svaret blev NEJ...kolla kilopriset ;)

Påskmat i vårt hus....pizza,pommes,cola,chips m.m nu ska vi gotta oss!!!

Hinner inte med...det är ju påsk nu och redan fullt med prylar till Valborg..puh!!!

Köpte härliga klistermärken som vi skall pyssla på våra kokta ägg i morron...lovar det kommer foton.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar