lördag 8 april 2017

Världen kokar!!!

 Det var med blandade känslor jag slog upp ögonen i morse.
Tänk att nu har vi det här ...grannlandet Sverige har drabbats av en terrordåd...känns så förbannat overkligt.Det börjar bli lite  väl mycket skit i världen...obehagligt!!!

Inte många dagar sedan som satt  vi hemma och prata om Stockholm och vad roligt det skulle vara att åka dit för några dagar och njuta i den super vackra huvudstaden.
Så öppna jag datan igår och läser med STOR SVART TEXT-TERRORDÅD.
Visst fan blir man och fundera på både det ena och det andra och skrämmande att det börjar vara terrordåd nästan i hemknutarna.....Finland är inte långtifrån Sverige.
Vårt tur näst ??!!??

I synnerhet då vi, jag och min family  älskar att röra på oss,resa runt och se olika ställen ,röra oss på ställen där det finns mycket folk  m.m....då börjar man  funderar  att borde man låsa in sig resten av sitt liv och bara glo på den där tv:n där det inte kommer annat än sorgliga nyheter..... men nej nej och åter nej...det tänker jag/vi absolut inte göra.

Vad jag kommer att gör är att boka min kalender så full med resor...resa så mycket jag bara hinner och har råd med...skall se så mycket av världen har jag bestämt ...inte en jävla terrorist skall stoppa min stora reseglädje i livet....blickar redan med glädje framåt till mina kommande resor.

När man ser att det börjar vara oroligt  så här nära hemknutarna så verkar det inte vara någon skillnad var på detta jordklot man rör sig...det händer då det händer och då du minst anar det.
Visst fan skulle det vara så otroligt hemskt att hamna mitt i ett sådant kaos var det sen än skulle vara .
Men nu hoppas jag att min hjärna sakta men säkert smälter det hemska som hände igår och  jag får i tankarna allt annat härligt det ännu finns här i världen.Allt är inte bara svart fast det kanske just nu känns så efter allt som händer.

Krama varandra och försök blicka framåt......försök fast att samla era nära och kära och bara njuta av att få vara tillsammans.
Skulle faktiskt själv gärna göra det ...krypa upp hemma i soffan med familyn omkring mig men har ännu några dagar kvar på min arbetsvecka.



Ett sådant jordklot vill jag ha

Nästa gång jag skall och flyga så skall jag kasta ner en massa kärlek över hela välrden










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar