tisdag 11 april 2017

Årets bästa kuvert

 Härligt att få fast mark under fötterna efter att igen pendlat non stop mellan Finland/Sverige i en veckas tid.
Igår var det äntligen dags och styra nosen hemåt efter en verkligen intensiv vecka.

Först började arbetsveckan med liggedagar....fortsatte med att i nyheterna läsa att det varit terrordåd i Sverigen och en massa tankar snurrade och snurrar ännu i hjärnan.
Redan det tar en massa kraft att gå runt och tänka på allt som hände där.... jag är sådan typ att jag inte bara kan låta det gå förbi utan det kommer länge att finnas fastetsad i mig.
Som tex  att man väntar sitt barn hem från skolan och får ett bud att barnet aldrig mer kommer hem....som det gick för dom stackars föräldrarna som väntade hem sitt barn.....men den stackars 11 åringen kommer inte mera hem utan blev ett av offren i dådet.

Sen var det då i slutet av veckan att gasa på för fullt med dom sista krafter man hade  efter en hektisk vecka då folk började droppa av (sjuka) en efter en med den påföljden att vi var 4st för lite...då kan ni säkert gissa att humöret inte var på topp.Lika mycket jobb med för lite kapacitet gör nog så att det känns i kroppen att den fått stryk.

Älskar och jobba och sällan klagar ......men nog fan var motivationen på noll dagen jag skulle hem...skulle fan ha själv haft god lust och marsa och söka sjukledigt så som alla andra gör!!!
Men har så hög arbetsmoral så jag skulle aldrig göra det...jag vet att jag aldrig kommer och få en guldmedalj fast jag hur mycket skulle jobba men jag skall nog fan vara så sjuk att benena viker sig innan jag fattar att gå till läkaren....inte alltid så bra men men....vad gör man då man alltid tyckt om att göra allt så bra som möjligt....har en här hemma som är lika som jag...det skall vara mycket förrän han  också går till läkaren.

Jag är en perfektionist ut i fingertopparna och lovar att ibland kan det vara jävligt tugnt att alltid villa göra sina plikter till 100%....det som jag gör vill jag göra så bra att jag är super nöjd men också alla andra runtomkring skall vara nöjda.

Så igår då jag kom hem så tänkte jag blogga men somnade med datan i famnen på soffan och vaknade där kl sju då klockan ringde och jag skulle föra kidzen till skolan....var så förbannad trött...men bara jag kom upp så gick jag på högvarv igen.
Så idag har det varit full fart här men nu har jag tagit kväller och allt är precis så fint och tip top jag vill ha det här hemma och nu resten av veckan skall jag bara njuta.

Själv brukar jag inte pynta så mycket till påsk....och hos oss är det inte gult som gäller till påsk....nej det är rosa!!
Köpte nya rosa ljus och köpte lite olika blommor och fixade egna buketter i tema rosa så nu är vi redo för påsken och våren.

 Sen väntade ju en super härlig överraskning  hemma efter den tunga veckan ....det magiska kuveret som man alltid öppnar med lite blandade känslor och det blev  BINGO....nu har jag chans att igen en gång förverkliga en ny drömresa.....skall ta Mikko med men han kommer först på flygfältet få veta vart det bär av (han kommer nog inte kunna gissa)  denna resa har jag lite smått  börjat planera och går allt väl så skall vi göra den hösten 2018....men det blir nog Usa några gånger före det.

Fast krafterna var helt slut då jag kom hem så lovar jag att detta kuvert gav mig absolut nya krafter.So fu**ing happy!!!Kommer antagligen bli årets bästa kuvert.






Vårfärger.


Nya rosa ljus

Min fejk blomma som jag alltid tar fram till våren

Vår/påsk bukett

Denna bukett pryder köket

Påskhararna ute på balkongen

Vita fjädrar och vita fåglar pryder påskträdet


Detta blir antagligen årets bästa kuvert jag fått ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar