söndag 16 april 2017

Aura å platsen man aldrig tröttnar på.

 Påsken har ännu några dagar kvar och den har varit så lugn och skön som jag ville ha den.Inga måsten,pyjamas och soffdagar,ätit gott och ohälsosamt älskar dagar då man känner att man verkligen nollar helt från allt stress.....känns nästan som ordet stress inte fanns.
En sak som jag också gjort då vi varit lediga....jag har sovit hur länge som helst.Härligt då kidzen är så stora att dom har sitt eget program och jag får sova till jag vaknar och känner mig helt utvilad....det är viktigt att verkligen nångång kunna få sova utan att klockan skriker i örat på en runt 4.30....ingen  vill ju frivilligt stiga upp den tiden.

Igår hade jag faktiskt  lite eget program inplanerat i kalender....som jag skrev tidigare så försöker jag nuförtiden ha så lite som möjlgt i min kalender.Har levt ett så hektiskt liv och det är slut med det nu .....nu njuter jag av livet och mår så förbaskat bra.

Som sagt igår hade jag träff med en min fd kund som jag blev bekant med då jag jobbade som frisör.Har faktiskt många kunder som blev mina goa vänner efter jag slutade med min frisörfirma.
Så igår träffades vi igen efter åtminstone 8 år (kontakt vi a fb har vi haft) och det blev en så lyckad träff som jag just hade väntat mig.Tiden bara rusa iväg då vi satt på
cafe Art och pratade gamla goa minnen.

Tack E för en trevlig träff...nästa gång hon kommer till Åbo så bestämde vi att vi skall gå ut och äta tillsammans.Roligt med vänner som det känns att man träffat igår fast det gått flera år sen sist.

Efter det gick jag en sväng längs Aura å och tänkte förfrysa mina fingrar..inte var jag utrustad med vantar och det var svinkallt ute.Blev en snabb runda men hann faktiskt knäppa några fina bilder innan fingrarna blev stela.Oj vad där finns en massa fina och mysiga cafe´n och matställen längs med ån.

Kvällen avslutades med en varm och skönt påsk bastu.













Påskväder...bläää.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar