måndag 24 april 2017

Var får jag min positiva energi ifrån

 Hej på er....några dagar paus som ni ser.Det blir lite då jag är på jobb lite små blogg luckor...för ibland då jag är på hugget att skriva ...ja då krånglar ju nätet och då nätet fungerar ja då jobbar jag.

Nu verkar näte fungera bra och jag har en liten paus innan jag skall skall jobba dom sista timmarna för denna arbetsvecka....snart är det lätta steg över landgången.

Jag läste häromdan en artikel och jag blev så förvånad hur personen hade svarat...kändes lite som om jag blivit intervjuad för allt stämde så bra in på mig.

Om jag skulle få samma frågor så skulle det bli absolut samma svar som personen svarat.Svaren nedanför har jag själv svarat på men påminner mycket om vad damen hade svarat.


 Var får jag min energi ifrån?

Här skriver jag med mina egna ord svaret.
Jag älskar att kruksa av saker på min bucketlist och att lyckas med olika mål och resultat.Det tillsammans med min tävlingsinstinkt är det som gör att jag vill/orkar kämpa....jag frågar ofta mig själv hur jag kan bli bättre på det jag gör och det ger mig kämpargläjde och adrenalinkickar.
Har ofta tusen saker som snurrar i hjärnan ..fullt med projekt som jag vill försöka förverkliga och kämpa för att uppnå dom.

Hur gör jag om jag misslyckas?

Jag är som sagt jäkligt envis och ger mig inte i första taget.Ibland går det ett steg fram och två bak...men det är sådant som ger ännu mera energi och kämparglädje.Man måste ta lite steg bakåt ibland för att sen igen med full fart fara fram.


Likaså då jag jobbar så har jag alltid den där instinkten att jag vill bli bättre och ger allt...jag vet ju att jag blir ju inte yngre men vem vet ännu vad jag kommer att syssla med i framtiden och då vill jag ha en superbra arbetsbakgrund att dom verkligen vet att jag ger allt då jag jobbar.Vill inte kasta yxan i sjön fast jag uppnått den mogna åldern....finns mycket ännu att prova här i livet.

Likaså utanför arbetet så har jag en massa planer och har säkert skrivit om det förut att jag vill ha ett litet krypin i Usa då jag blir pensionär....och det är inte något som har kommit nu utan den drömmen har funnits med mig  hela livet och med en jäkla envishet och kämparglädje hoppas jag att det lyckas nångång i framtiden.

Bra att ha sporrar i livet som man orkar kämpa för.
Alla har vi chans här i livet att ha drömmar och försöka förverkliga dem....sen är det ju annat att en del lyckas och andra inte.
Tiden får utvisa hur långt jag kommer med mina stora drömmar och planeringar.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar