fredag 14 april 2017

Koflickan Lissu blir det på svenska

Jag är långtifrån vad som kallas modell .... inga långa gasellben, ingen getingmidja,kan inte gå med stilett klackar ,ingen superfin vit tandrad osv.
Nej jag är jag kort som en stubbe,rund och god som en kanel bulle,går helst med så platta skor som möjligt,tändernas färg är som den populära påskfärgen=gul.....men vem fan har sagt att man inte för det kan löjla sig och "schåpa" sig och ha roligt framför kameran för det...och som sagt det finns ingen åldersgräns på att ta selfien....vänta bara då jag är 80 (hoppas att få leva länge) då fan skall jag nog stå där med kameran och ta en hel rad  selfien och schåpa mig.

Nu förtiden är det så sällan man går ut på partyn så min sminket hinner ju bli gammal så som jag hamstrar smink då jag åker till  Usa....då kan jag ju öva fina make up här hemma och löjla mig lite framför kameran.
Nej  skoja bara min smink har nog bra åtgång...har alltid tyckt om att använda smink,älskar och göra make up och använder smink varja dag...förutom som idag och sådana dagar jag myser hemma och har pyjamasdagar.

Kan nog också röra mig bland folk utan make up men tycker det är så roligt och sminka mig och känner mig själv så jäkla fräsch då jag har en snygg make fixad om jag far nånstans
.
Har ju också alltid tyckt om att köpa snygga kläder ...det var ju ett tag i mitt liv som jag inte kunde köpa många plagg i året,som ensamstående morsa fick man nog vrida och vända på varenda öre.Ni kan ju gissa nu då jag har möjlighet att köpa och jag slipper lös i affärerna då jag åker till Usa....härligt att kunna unna sig själv också snågot och inte alltid lägga dom sista eurona till andra.

Ni kan säkert förstå att bagaget är fullproppat då jag brukar komma hem.
Köper nästan alla mina och barnens kläder från Usa då jag är dit....men som sagt sen skall ni veta att jag inte alltid bara köper nytt utan älskar att springa på loppisar och har som sagt gjort mycket fina fynd här i Åbo både till mig,barnen och hemmet.

Har alltid varit faschinerad av temat Country Western, Cowboys/cowgirls ,alla härliga vildavästernfilmer...ni vet snygga cowboys och lite pang pang,boots,massor med fina hästar....vem vet om mina California och Florida drömmar kanske byts till en ranch i Texas och jag blir cowgirl nån dag....har tidigare sagt ...det kostar ingenting så länge man bara drömmer.

Vi var ju på Country mässa då vi var i Las Vegas i december...råkade se det några dagar innan vi for att det skulle vara en sådan mässa där och det var verkligen super roligt att  se allt live....hallen var ful av äkta cowboys /cowgirls,fina hästar,fina rodeo shower,massor med fina contry saker till försäljning.
Kan bra tänka mig någon gång igen gå på denna mässa....om ni gillar country tema så skall ni absolut åka på en sådan mässa ...helt super!!Där träffar man folk från när och fjärran som älskar Contry Western.


Till sist blir det en serie selfien "Cowgirl ala Lissu"....eller som vi säger på svenska Koflickan Lissu :)



     *En riktigt stor påsk kram till  er alla*
     *Hyvää Pääsisäishali kaikille*
     *Happy easterhug to all of you*


      














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar