torsdag 6 april 2017

Längtan efter god doft.

När man som jag bor en vecka i en hytt i mitt sk andra hem så kan längtan efter olika saker bli många.
Längtan att få vara hemma med familyn blir ibland stor men då brukar jag tänka så att så länge jag är ombord på Grace så försöker jag njuta av min egna tid och uträtta sådana saker som jag tycker om....tex jag läser mycket bloggar,surffar och söker  resor ,tips &ideer för hemmet ... listan kan bli hur  lång som helst.

Men just nu längtar jag efter en härlig bukett med blommor....älskar att ha blommor hemma.Alltid då jag kommer hem på ledigt så köper jag mig min veckobukett.

Förra ledigheten köpte jag dessa fina tulpaner som påminner om rosor ....dom är så fina då dom spricker ut.Köpte faktiskt två buketter.

Just nu om jag skulle få välja en bukett så skulle jag välja en jätte stor bukett med röda eller vita rosor.....oj vad härligt att få vakna upp i moron med en ljuvligt doftande rosenbukett på bordet.

Nuförtiden finns det ju så jätte fina konstgjorda blommor som jag faktiskt skulle kunna pryda upp min hytt med ...eller så kanske jag alltid tar med mig en veckobukett med färska blommor då jag kommer på jobb...ingen tokig ide alls.

Lägger med några bilder på min bukett som jag köpte på min förra ledighet...rosa är så fin färg så här till våren.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar