fredag 28 april 2017

Trycka fötterna i sanden

Dagarna rusar och jag har svårt att hänga med....så mycket man vill göra på en kort tid.En vecka är ju för kort tid att komma hit till Usa men bättre än ingenting.
Hade inte direkt några program inbokade då jag kom hit utan bestämde att jag gör lite sådant jag känner för då jag vaknar till en ny dag.

När man får njuta av ett klimat som detta så är ju absolut beachen en plats där jag vill spendera min tid...finns en massa fina beacher...bara välja och vraka.
Jag bor så nära denna beach så därför brukar jag välja att åka ner till  The Strand.
Är så bekvämt att packa lite picknick med sig och åka ner och bara njuta och lata och den härliga känslan då du får trycka ner fötterna i den mjuka sanden.












Lite molnigt var det i går då jag for ner till beachen men sen klarnade det upp ,men varmt och skönt så jag spendera dagen därnere vid havet och njöt av vågornas brus och den så otroligt goda saltdoften som kommer från havet....ingen en gång fick jag det bekräftat att jag känner mig som världens lyckligaste.

Känner hur min kropp och själ mår bra ...kan helt lugnt säga att människan mår nog så mycket bättre av sol ljus och värme...helt underbart och dessa otroligt fina vyer gör nog inte saken sämre ...känner hur det ger ro i kroppen.
Jag kommer att göra allt för att få spendera min ledigai framtiden i dessa miljöer...tror nog inte jag är den ända som drömmer om något sådant.

Ni som ser noga så märker att jag får ha beachen nästan för mig själv...härligt!!Ingen turistrusning på denna beach där alla ligger packade som sillar.

Sen är det ju det att då jag varit så mycket här så känns det ju inte att jag kommer hit som turist utan som att komma till mitt andra hem.

Nu skall beachväskan packas och  jag skall spendera hela dagen där och kvällens program blir Playoff ishockey uppe i Honda center ikväll....skitkul!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar