fredag 21 augusti 2015

Allt sket sig!!

Väntade med iver att bli ledig och komma mig till stranden varje dag då kidzen är i skolan ...men tji fick jag...dom planeringarna sket sig.
Ett par dagar hann jag med att njuta på stranden förrän denna förbannade förkylning kom smygande...hostat och nyst hela dagen och halsen strev som sandpapper.
Till på det hade jag tandläkare och sen efter skolan så skulle J till tandläkaren...efter det var det att gasa hem där följande lillis väntade att "kocken"  (jag ) skulle   komma hem och börja fixa maten.
Många av er som läser dettta och har barn eller haft små barn vet precis att en mamma får aldrig vara sjuk och vila och krya på sig....nej man skall orka som en Duracell pupu i alla situationer.
Men på eftermiddagen  blev det soffan jag var helt slut och somnade!
Hoppas denna förkylning snabbt går över och jag får min energi tillbaka och att jag skulle orka ta mig till stranden då vädret kommer att fortsätta vara varmt och soligt!
Till slut en glad nyhet för oss  jägaren....andskyttet har börjat idag så skall  försöka hinna med pojkarna på andskytte i något skede framöver !!!

Påminner lite om mig i tandläkarstolen ;)



Känner mig idag lika snurrig som denna sak

Yeeesss andskyttet startade idag...grattis till oss jägare!!

B som i burana som man alltid kan lita på ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar