torsdag 6 augusti 2015

Öppnar dörren..välkommen!!

Nu skall ni få stiga in i ett rum där många av oss gärna skulle ha lust att vara och stänga dörren bakom sig och bara koppla av !!!Nu undrar ni säkert vad det kan vara för  rum.....jo det är sviterna ombord på Grace!!
Välkommen in och ta er en titt.
Ligger nu hemma i sängen trött men lycklig efter att förra arbetspasset fick äran att sköta 2 av våra 4 fyra sviter....kan pusta ut och säga..."Yess I made it "!!
Oj vad vad det var roligt att prova lite annat,sen hoppade jag in några kvällar i taxfreen och hjälpte till på min lediga tid....på detta vis får  "resespargrisen " mat !!!
Det gäller att ta vara på chansen då man blir bjuden ...som ni ser man skall våga öppna olika dörrar och absolut våga prova på något nytt...man har inget att förlora.
Vi har som sagt 4 sviter ombord...2 med dusch,en med bubbelpool och en med infra bastu...något för var och en.
Så om man har råd att unna sig det där lilla extra så boka absolut sviten....kan varmt rekomendera...dom är stora och fräscha och där får ni  frukost  serverad till sviten där man i lugn och ro får sitta och äta och njuta av en härlig utsikt rakt fram(sviterna finns på deck 7 och 8 i fören).
Jag hoppas att jag nåttag har möjlighet att boka sviten åt mig och min familj...nu har jag så mycket andra planer  så att boka en kryssning och bo i sviten får tillsvidare bli i drömstadiet! 
Som jag sagt tidigare...efter att jobba och slita för sina drömmål så är det bästa när man äntligen kan unna sig  det där lilla lyxiga och bli uppassad och veta att man är värd allt detta efter många, långa arbetstimmar!!!
Så ni som känner att sommaren varit dålig,långa mörka hösten på kommande,trött och hängig.....lyft luren boka sviten och unna er det där lilla extra....lovar att  ni går hem med ett leende på läpparna efter kryssningen.
Senast ikväll satt vi hemma och pratade om maten på Grace och vi kan inte annat säga ...den är helt super bra..kockarna är super duktiga ombord.
Så detta var ett litet tips från mig då vi snart har den långa mörka hösten här....välkomna på kryssning!!!Vi ses ombord på Grace!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar