fredag 7 augusti 2015

En filmtitel!

Tror nästan alla vet filmen "Tillbaka till framtiden".....men tror nu att det passar att byta detta namn så det blir ..."Tillbaka till vardagen!!!
Nu närmar det sig med stormsteg skolstart,sommaren som aldrig kom börjar vara över,semestrarna börjar ta slut för många utom för dom som spar dom har (jag semestrar i december)!!!
Ja vi börjar alla sakta men säkert söka oss in i dom dagliga vardagsrutinerna...det är både på gott och ont.
Gillar sommaren och sommarlovet för då är det inga måsten och du får göra allt i egen takt utan att rusa efter klockan.Sovmornar ,sena kvällar....och inga läxor att tjata om!!
Nu har vi varit nästan bara hemma (i Åbo) denna sommar...tyvärr kom inte längtan till stugan denna sommar..längtar så många andra ställen!!Men det som också är bra med sommarlovet att du kan göra vad du vill när du vill....när skolorna börjar så är du också på ett annat vis bunden av dagar och tider....det är inte bara att plötsligt tänka sig att nu far vi nånstans  utan då måste det bli  på veckosluten då kidzen är lediga ....och då jobbar oftast M.
Så visst kan vardagen vara rätt så tuff och få alla pusselbitar att falla på plats..tror att det är i många hem ett evigt pusslande.
Men det blir lättare dag för dag...dom börjar mer och mer bli självständiga och man kan snart börja lämna dom lite längre ensamma hemma och jag/M får mera egen tid den vecka jag är ledig.
Nästa vecka är det dags och försöka få dom och gå normal tid och lägga sig....hur det skall gå vet jag inte .....men vare sig vi vill eller inte så är det "Tillbaka till vardagen " som snart gäller!!!
Tummen upp till er alla som redan hittat rutinerna efter sommaren och vi andra får väl kämpa på någon vecka!!!
Välkommen vardag!!!
 
Livet är ett evigt pusslande..
Många familjer med kidz har säkert tänkt på detta flera gånger under bilsemestern ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar