tisdag 18 augusti 2015

Mat,skolstart,egen tid,sola...de är mycket nu!!!

Ja om man inte skulle få mat så sku man ju svälta ihjäl....så nog skall man vara glad att man får mat för dagen..det är inte så åt alla (tyvärr)!!
Sen är det ju ännu roliga om man lite nu som då får gotta sig och äta lite annat än husmanskost ( fast jag måste medge att jag älskar husmanskost).
Hade min family med på picknick kryssning och vi hade en sk avslutning på sommarlovet och välkommen vardag middag.
Vi åt på deck nummer 10 i Buffe Aurora  och där fanns det så mycket gott....blev att ta en liten tjuvstart med kräftor....tror jag skall ordna en lite mysig family kräftparty till veckoslutet hemma....och sen väntar jag med spänning på kräftpartyt dit min kompis fixat biljett...härliga tider!!
Ja mina vänner i morrron är det slut på sovmornarna fast jag är ledig...måste se till att kidzen kommer iväg lyckligt och väl till skolan...dit for den sommaren.
Har som sagt varit superskönt med sommarlov och inga tidtabeller och måsten....men nog fan skall det bli skönt då vardagen börjar ...man kommer in i vardagsrutinerna och jag får min egen tid då kidzen är i skolan...lyx!!
Kan i lugn och ro sitta och läsa böcker,blogga,pynta och inreda,höra på musik...ja inte kommer jag att få tiden lång då jag är hemma på min lediga vecka.....och sen finns det dagar som man inte vill göra något....då gör jag ingenting för jag har lärt mig att njuta av livet och med gott samvete bara ligga på soffan och njuta av tystnaden!!
Har lovats värmebölja denna vecka ...så det blir stranden (Ruissalo) som gäller!!
I morron har kidzen kort skoldag så jag skall plocka upp dom och så åker vi till stranden....på onsdag skall jag åka direkt till Ruissalo klipporna då jag fört dom till skolan och sola bara för mig själv och med gott samvete.....för hur jag än vill att kidzen också skall få simma och njuta så är dom tvugna att vara i skolan......så jag behöver inte ens ha dåligt samvete att jag kommer att ligga som en padda på klipporna och lapa sol med en bra bok och en picknick kass. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar