söndag 9 augusti 2015

Äntligen sommar!!!

Så här skall absolut vädret vara då det är sommar...roligt att läsa och se bilder på fb hur dom flesta är på bra humör och jätte fina sommarfoton.
Har också njutit och haft lata dagar på Ruissalo klipporna.....skönt att bara lägga sig ner på filten och läsa och njuta av det varma vädret och vågornas brus.
Igår var vi hela familyn i Ruissalo men vädret var rätt mulet och idag for M och kidsen tll Kuppis ute simplats och simma och jag for ensam till Ruissalo klipporna och sola,läsa och njuta....härligt med egen tid!!
Skönt att hitta platser i Åbo där man kan få vara i lugn och ro ...för om det är något jag avskyr så är det full proppade stränder då folk ligger så packade brevid varandra och ett jäkla ropande och skrikande hit och dit.
En fördel att ha egen stuga är att  man  får njuta i lugn och ro på sin egen strand utan att ha tuuusen andra omkring sig...
Men denna sommar har stuglivet varit på sparlåga för mig och i morgon är det jobb som gäller och nästa gång jag kommer hem så är det skolstart för kidzen och vardagen är här.Men det blir flera somrar och stugan står nog där och väntar på oss igen nästa sommar!

 

 
Selfie på Ruissalostranden!!
 
 
 
Bergsklippa,blått glimmande hav och en bra bok...me like!!!
 
Slurp!!
 

Min favvo...sockrig,söt och god ;)

Så otroligt lummigt och fint  i Ruissalo..rekomenderar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar