onsdag 26 augusti 2015

Min osynliga hylla!!!

Många barn har sin osynliga kompis istället har jag  min osynliga hylla!!Ni som läser min blogg har säkert märkt att jag lagt en del saker upp på min osynliga hylla.... som tex stuglivet var lagt på hyllan denna sommar ,men har i det stället sett ett fint sommar Åbo som jag inte sett på många år..upptäckt många nya platser sådant man missat då man alla somrar varit i stugan.
Sen har jag lagt stressen upp på min hylla...har bara tagit det lugnt istället för att stressa och ha en massa måsten denna sommar.
Semestern har jag lagt på min hylla,har jobbat hela sommaren och tar semestern ner från hyllan  i  vinter istället...men har ju varannan vecka ledig så jag nog hunnit njuta av sommaren.
Alla olika "vuxendrycker" som det brukar bli att förtära  har också blivit placerade på min osynliga hylla  och jag mår skit bra av det... fast jag har dryckerna på hyllan  så tro fan inte jag blivit gudlig..noup.. och för den delen så har jag skrivit ut mig från kyrkan för mååånga år sen.
Mina impulsköps behov har också varit placerade på hyllan och det går  hur bra som helst att låta bli att hela tiden köpa....det blir mera pengar över att shoppa då jag brukar vara i jenkkina...för då brukar jag verkligen shoppa med stort S!!!
En sak som jag kanske också borde placera  på min osynliga hylla är...datan!Jag älskar att sitta och surffa runt i cybervärlden..tror min family kan tycka det är lite tråkigt ibland då jag varken hör eller ser då de har något att säga mig !!!
Sen har jag en sak på min hylla som jag snart skall ta ner ...vad kan det vara för sak.. jag skall placera den på bordet och sitta länge och stirra  och känna mig som världens lyckligaste?!Ni skall snart få veta!!
Många funderar säkert att nämmen fan va trist liv hon lever som inte gör något utan har alla sakerna uppe på hyllan....men som jag skrivit...har mycket härligt på kommande längre fram som tacken för att jag har haft en osynlig hylla att lägga mina saker på....bara att läsa bloggen så kommer det hända mycket framöver!!
I love shopping when  I´m traveling!!!!
Vackra Åbo(bilden googlad)
 
Har så mycket planer så nu börjar jag verkligen känna mig RASTLÖS..lite såhär ;)
 
Tror jag inte är den ända som gillar shopping ;)
 
Det börjar ta sig....bra att lägga prylar på hyllan så blir "resespargrisen" mätt ;)
 
Noup...inga impulsköp..men shoppar desto mera då jag reser :)
 
Visst kan det va bra med data :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar