lördag 22 augusti 2015

Förbereder!!

Den som spar han har !!När dom slutade med affären Tiimari så köpte jag massor med olika prylar som dom sålde bort för en struntsumma....köpte en hel massa prylar  för olika tema fester.Nu blir det att plocka fram saker till kräftpartyt och i fjol köpte jag från Ikea röda små blommlampor på rea som jag tänkte ta till stugan denna sommar ....men som sagt stuglivet har varit lagt på hyllan denna säsong men ikväll får vi användning av dom på vårt kräftparty.
Bara ladda upp dom i solen.Väntar med spänning hur vackert dom kommer att lysa på ikväll.
Kräftorna är färdigt upptinade,räkorna på uppptining...och jag har planerna under kontroll.Skall börja duka och fixa småningom.
Härligt att se hur stor sak detta är för kidzen....kan varmt rekomendera att varje år ordna ett sk skillt kräftparty (familje fest) där barnen kan vara med och där det viktigaste inte är att sjunga snapsvisor och tömma dom små glasen.
Själv tycker jag man kan ha de vuxnas kräftparty skillt för oftast blir det att sjunga MASSOR med sånger och lyfta snapsglasen i takt med sångerna och man har själv roligare på sådana fester om man vår fira utan kidz!!
Våra kidz har massor med härliga minnen från våra årliga kräftpartyn som är bara anpassade för dom ...och redan nu springer dom stup i ett och frågar  "När blir det kväll,när börjar festen" ..M vill att jag skall lacka hennes naglar röda och så har hon en vacker röd klänning som hon vill ha på sig...lovar att fest stämning börjar vara på top här fast jag själv måste ta lite burana till hjälp för att få lite extra krafter...det var då en envis förkylning som jag rök på !!
Äntligen kommer mitt fjolårs fynd till användning :)

Har lådorna fyllda med olika party saker.


Snart skall dom bli placerade på fatet !!

Dom här används alltid vid kräftfester...lyser mysigt med värmeljus i !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar