söndag 16 augusti 2015

Har börjat dricka....

 .....TE!!!!Härligt med alla  reaktioner då man gör lite nya beslut i livet.
Jag har varit en stor rökare men för tio år sedan gjorde jag ett stort beslut ....jag slutade röka....och har aldrig ångrat det.Slutade röka tack vare min man som fick mig att inse hur onödigt det var och röka...ni vet ju man gör ju allt då  man är ny kär!!
Puss o kram till M att han hjälpte mig och göra ett av mina bästa beslut....att jag nu stolt kan säga "  jag röker inte"!!!
Men dom andra beslut som jag gjort har jag gjort av helt fri vilja ....nämligen för två år sedan slutade jag dricka kaffe och nu förtiden dricker jag te och dricker faktiskt mycke te...det finns så otroligt goa smaker.Jag och magen mår mycket bättre ....för det blev att dricka otroliga mängder kaffe då ännu som jag var kaffe drickare.
En plats där det hör till att dricka några koppar kaffe det är då jag är i Usa....då vill jag absolut ha några Starbucks kaffe .. kall Frappucino Vanilj...eller då  Regular coffee med mjölk!Sen är det väl en hel del som funderar ...månne hon inga dricker alkohol mera heller då hon gjort så många nya beslut...och då svara jag så här...håll i er....har haft lite paus med % drycker....men inte betyder det att jag blivit någon absolutist om nu nån  tror det....men bestämde i början av året att nu tar jag en paus med alkoholen...och det har gjort gott för kroppen och själ.Men nog dricker jag vin i goa vänners sällskap och vid rätta tillfällen...men har sen början av året nästan helt varit utan att dricka.Härligt!!
Kanske man  äntligen börjar bli vuxen och  fått  förstånd.....hahah!!!!

Här är mitt favorit te!!!
Så här sitter säkert många och stirrar på detta blogginlägg och funderar att ..."Har jag fått solsting"!!
Här är en variant hur man kan dricka te om man inte hittar nån kopp ..hahah!!




That´s just me ;)
Härliga te smaker!!
Här är en av mina absolut favvo dryck!
Ännu har jag inte märkt det...men skall börja dricka ännu mera te  så får man se sen!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar