måndag 10 augusti 2015

Lycka är att ha ett jobb att gå till !!

Jag sitter ensam här hemma i tystnaden och laddar mig för min arbetsvecka...resten av gänget åkte till stugan och njuter av solen och värmen.Dom skall njuta av stuglivet sista veckan innan vardagen börjar...ni skall ha det så skönt min kära family!!
Själv skall jag iväg ikväll och förtjäna jyyros så jag kan mata "resespargrisen" och göra en massa roliga saker sen då vi har den tungaste ,mörkaste och tristaste tiden här...ja ni skulle bara veta vilka  härliga saker jag skall  få vara med om!!
Men har fått noga följa ordspråket " den som spar han/hon har" innan jag kunnat tänka mig unna allt detta roliga i mitt liv som jag har inplanerat i vinter.
Men jag har en arbetsplats som jag gillar och det känns inget usch och blä att åka iväg på jobb....första dan kan vara lite trög innan jag får farten upp....sen bara löper det på!
I ett huj är veckan förbi och jag är hemma igen...ända som är blä under min arbetsvecka är att jag inte kan blogga så mycket som jag skulle villa för nätet är så förbannat trögt ibland och jag kommer knappt in på nätet.
Får se hur det är denna vecka!!
Alla ni som ännu har semester....kom ihåg att njuta till 100% för snart har vi kylan här...alla ni andra som börjat jobba ..hoppas ni också njuter och är glada att ha ett jobb att gå till...det är inte alla som har det!!
 
Här är motivationen till att jobba hårt!!!!
 
 
Jag skall ut på böljan den blå och jobb igen en vecka :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar