lördag 29 augusti 2015

Kaos i vardagen....

....är säkert för många rätt vanligt både med barn och utan.Förstås är det nog absolut mera kaos så länge barnen är små och allt kretsar kring...barn,hem familj,jobb osv.
Är morsa till tre kidz och visst har livet varit fullt av planeras hit och dit...det har varit som att pussla ett pussel som aldrig blir färdigt!!!
Men tacka gud nu börjar jag ha det på det torra och pusselbitarna börjar så småningom falla på plats....man märker att det finns faktiskt tid åt sig SJÄLV sådant som man inte haft på många år....allt kretsar inte mera bara kring barn...nu kan man unna sig att göra något på tumis med karl eller ensam tex gå på bio eller ut och äta.Härligt!!Många får ju ångest när  barnen växer så snabbt och flyttar hemifrån....jag hör inte till den gruppen....jag hör till den gruppen som kommer att njuta och ha massor med planer då jag får egen tid!!
Tror många kan med handen på hjärtat erkänna att dom ibland skulle villa fly vardagen och bara unna sig sin egen tid!!!!
Därför är det viktigt att ibland unna sig något roligt ensam eller på tumis för att ibland slippa det kaotiska och fast man har skaffat barn så måste man också försöka hitta sin egen tid fast som sagt det ibland kan vara svårt!Tummen upp till alla som ännu är i den fasen att du största delen måste vara i kaoset typ 24/7.Känns ibland som evigheter innan kidzen börjar klara sig själva ....men den tiden kommer nog!!Börjar själv snart ha det på det torra!!Tummen upp för oss allihopa mammor,pappor och också  dom som inte har barn för att vi klarar oss igenom den dagliga kaosen!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar