söndag 23 augusti 2015

Mini skidi kräftparty!!

Så var vårt lilla lugna kräftparty över för ikväll...vi hade hur roligt som helst , det var kidzen som hade huvudrollen på denna fest...den var ägnad för dom!
Det var som sagt inget sprit,inga snapsvisor men en massa roliga diskussioner vid bordet och härligt att alla vara samlade.Det var kräftor ,räkor och så fanns det också på menyn franskisar+ maletköttsbiffar.J och M hade bjudit en kompis hit över natt och han var jätte glad för det var hans första kräftparty....han var lite orolig att kräftorna skulle bita då han lyfte dom från fatet.
Som dryck  hade vi ikväll Coca cola.....men lovar det passar absolut INTE till kräftor...så jag böt till citron vishy och det var super gott.
Som sagt ni som har barn ta detta till en tradition och fira med dom kräftskiva och låt dom fast bjuda några kompisar med....jag lovar att dom kommer  att ha kul...vill man kan man ju ha lite lekar före ätande eller fast sjunga karaoke med barnsånger (vi hade inte någo lekar på denna fest).Säkert är det ju inte många barn som gillar kräftor men som sagt där kan finnas på menyn lite för alla och en var....det är ju så mysigt med allt pynt och själva stämningen.
Nu alla mammor och pappor....dra igång ett "mini skidi kräftparty" och jag lovar ni kommer att må hur bra som helst följande dag...behöver inte oroa sig att man vaknar med baksmälla efter ett sådant party!!!Har redan allt undan plockat så behöver inte anstränga mig i moron för att städa  undan alla rester som brukar bli utan kan lata mig det är ju söndag!
En liten komentar om mina små lampor från Ikea som laddas i solen...alltså dom var ju så supermysiga....när dom hade laddats färdiga tog jag in dom och la dom som en blombukett i en skål....och där lyser dom hur fint som helst,Sen kan man ju ha dom som ljusslinga på bordet eller hur som helst...och i morron lägger  jag dom ut igen och laddas.Skulle villa ha typ vita eller klarfärgade av samma sort att ha på balkongen för gillar inte rött annat än till kräftfester.
Nästa kräftparty blir ett sk mitt eget dit varken mina kidz eller M kommer med....det blir bara Me,myself & I och en go vän som skall på detta party!!
Go natt allihopa nu blir det att kryp under täcket för att snart vakna  upp till en varm och solig dag!!
Mina fina kräft tallrikar i porslin!
 
Så skall det ju vara serpentiner på party
 
 
Detta var kvällens party dricka.
 
Slurps ...kräftor och räkor!
 
 
 
 
 
Ny lackade naglar,bling bling klänning och egen sminkbox ..redo för party!! 
 
En förkylning går att dölja med  make up och en burana...tummen upp!!
 

 
 
Här lyser blommorna så fint
 
J valde själv kläder och dressade upp sig med skjorta,slips,väst och finbyxor ..är det party så skall man vara fin ;)
 
Mysfaktorn på top...tack för en trevlig kräftkväll!!
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar