lördag 23 januari 2016

49.95 plus tax !!

Som sagt ännu är jag bara 49.95  plus tax men siffran kommer om några månader att se ut så här 50 !!
Ja vart har dessa år runnit iväg ...ups...hinner inte med !! I alla fall  så är jag på väg att fylla  tant/gumma,puma,mogen ålder,stenålder....skit detsamma vad jag fyller man är så gammal som man känner sig...åldern på pappret är bara numror.
Minns så bra då man ännu inte hade nått krogåldern och med allt våld försökte se mogen ut så man skulle slippa in på krog....nu då man nått mogen ålder så är det skit skoj då man säger sin ålder och man får höra .."Du ser mycket yngre ut" !!
Själv har jag ingen 50 års kris utan kan lugnt säga ....min bästa tid är nu !!Har hunnit med om massor i mitt liv och den eviga äventyraren som jag är så kommer jag att hinna med om massor i mitt liv ännu.....inte slutar ju livet vid 50 förtusan!!!
Min födelsedags fest kommer  att bli precis så som jag vill ha den och just i MIN stil....som min kompis T från Hangö sa....Lissu allt du gör det gör du med stil :)
Älskar så förbannat dom där ordena!!!
Ja mina härliga vänner ett mega party skulle ha varit på sin plats men det kommer inte droppa ner någon inbjudan till nåt pary......att ordna ett stort kalas  kostar jyyro och sen är det kanske nån som känner sig besviken att det inte kom inbjudan när gränsen måste dras nånstans.Så jag bestämde  att för dom pengarna så köper jag mig själv en födlar presant som jag älskar... och kommer verkligen fira med STIL  precis just så som JAG vill ha det !!!
Ja vad månne det blir ...kommer jag åka runt här i Åbo i en ny bil,kommer jag fira med familjen på ett mysigt hotell,firar jag med min man nånstans i Europa kanske Dubai,kommer jag fira den ensam med "mammasemester"....listan kan bli lång  men det blir en födelsedagsfest jag inte kommer att glömma!!!
Visst mina bloggläsare skall ni få ta del i min födlarfest så håll ett öga här på bloggen ...en dera dag är sanningens minut inne och ni får veta var på detta klot jag firar!!!(fyller i april....men jag öppnar presanten lite tidigare ;)
Yess vi börjar vara en del i den bästa åldern....välkommen alla med i the Wrinklies gänget....inte slutar livet vid 50 :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar