onsdag 20 januari 2016

Vad har hänt???!!?

Herrejösses vi börjar närma oss den bästa tiden på året....UMK (uuden musiikin kilpailu,Melodifestivalen och höjdpunkten Eurovision Song Contest....och jag är helt out of control.
Inget Esc pirr i kroppen alls,vet inte ens när deltävlingarna går av stapeln....vet inte f**ckin nothing vad som är på gång i escvärlden.....nu är det inte bra!!
Nu lyssnar jag faktiskt igenom dom finska bidragen och är rätt förvånad att där är många artister som sjunger jäkligt bra och rätt internationella bidrag...men får ändå lite såndär fiilis att där är en hel del bidrag som redan känns bekanta från förr i eurovisionen.
Såg lite på vad iltasanomats läsare gillat för låtar och den dom för tillfället gillat Saara Aaltos låt bäst...kan inte riktigt så här efter första varvet säga bu eller bä.
Annica Milan och Kim Blom/Good enough,Cristal Snow/Love is blind är låtar i min smak...men kanske typiska esc låt som vi redan hört många gånger förut och inte ger den där riktiga wow känslan.
Idag är den en passlig dag att lyssna på esclåtar...skit kallt ute och jag har helt egen tid här hemma ...härligt....nu dunkar det esc låtar i högtalaren.Kanske jag rentav börjat hitta den rätta touchen inför ESC!!
Sen är det väl många som undrar om jag kommer att fira eurovisionen i Stockholm då det nu råkar vara så nära ......men hör och häpna svaret kommer bli NEJ...kommer alltså inte se Esc live i år....men jag kommer verkligen fira Esc på ett ställe jag aldrig firat förut.
Jag brukar ha "Lissun Esc studio " hemma ,har firat Esc ute i stugan,i fjol var jag på jobb och då var det Esc studio i min hytt...var tror ni jag har min "Lissunkisastudio " i år ???
Iltasanomats läsaren har denna på nr1....den är speciell men vet inte riktigt va om mina öron diggar den
 
Denna låtar passar mina  öron
 
Diggar den här låten...men det är ingen Esc låt.
 
Jepp denna låt passar också mina  öron
Lisää kuvateksti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar