torsdag 7 januari 2016

Maho beach/St Maarten!!

Nu mera härliga foton för alla som hatar kyla och vinter....nu flyr vi till St Maarten.
Tänk att jag från Åbo (lilla Dalsbruk min hemort i ungdomen) har haft möjlighet att besöka några paradisöar som hör till Jungfruöarna...vem skulle trott det...inte jag i alla fall !!! Har i ungdomen nog faktiskt varit ännu längre bort...har varit 2 månader i Australien....och åker gärna dit igen nångång..gillade det landet och mycket blev osett där.
Men nu lite om St Maarten som absolut blev en av mina favoritöar på denna resa  och som jag absolut nångång i framtiden kommer att besöka igen...både M och jag gillade den ön.
Skulle verkligen ha varit kul att stanna lite längre och bilat runt ön ,sett lite olika beacher och ställen....men men nångång i framtiden hinner vi nog med det.
Men nu hann vi i alla fall besöka den omtalade Maho beach där flyplatsen ligger så nära beachen att planen flyger helt ovanför dig då du står på stranden...en super rolig upplevelse.Vi råkade ha  tur med vädret då...varmt och soligt så vi låg på beachen hela dagen och simmade i det varma ,turkosa vattnet.....och kollade in flygena som kom flygande ovanför.Rekomenderar absolut för dom som skall åka till St Maarten nångång....besök  den beachen ..den är så cool.Men nog känns det lite konstigt nuförtiden att resa då man kan titta på satelitbilder på google och kollar på youtube klipp från olika ställen i världen och sen helt plötsligt står man och ser platsen helt live ...den som du just googlade...fantastiskt.Likaså med Allure kollade vi in lite videon innan vi åkte och plötsligt gick vi själva omkring på fartyget.
Nu får ni ett smakprov från St Maarten...njut av värmen som bilderna sprider och glöm att vi har ca -25 grader här i hemknutarna!!!
 
 
Alltså här var så härligt!!
 
Oj om man ändå nu fick vara här....
 
... och här....
 
...och här i det turkosa vattnet och njuta!!!
 

 
Där framme står gänget och väntar på att flygena skall komma..häftigt!!
 
 
Här kan ni se hur lågt flygena kommer
 
 
 
 
Härfick man bra närbilder  av flygen :)
 
Här var den nån turist som vifta och visa med handen :)
 
 
 

 
 
 
Härligt turkost vatten
 
 
Så här nära stog dom då flygena for...egentligen fick man inte stå så där nära när flygena startade...själv gick jag gärna åt sidan...alltså ni skulle ha sett vilken vindpust de kom.
 
Här kunde man se tider då flygena landade :)
 
 
...jo det hoppas jag också att jag snart får åka dit tillbaka :)

 


1 kommentar:

  1. Detta är verkligen en strand att ha på sin bucketlist, så coolt!! :)

    SvaraRadera