torsdag 7 januari 2016

Motivationsmagnet!!

Många säkert undrar att vad jag nu igen hittat på....denna gång var det inte jag.Det var M som kom på denna ide då vi kryssade med Allure...han köpte en presant åt mig.
Noup det var inte en fin ring utan en magnet med bild av Allure och han gav mig den med dessa ord...."Denna skall du ha på väggen i din hytt då  du är på jobb och varje dag då du stiger upp på morgonen och är trött eller nångång om du tycker att du inte har arbetsmotiovation till 100% ....ja då skall du se på denna magnet en stund.Denna magnet ger dig motivation att jobba och en påminnelse att kämpa kämpa kämpa för att jobba ihop pengar till nästa drömkryssning med Harmony of the Seas " !!!
Jag lovar att det hjälper....den gör mig påmind om vad som väntar och att det är värt att ge järnet till 100% då jag är på jobb.....svettas,pusta,gråta och jobba för fullt igen.. men jag vet att jag får lön för mödan och har motivationen på topp för att få ihop sparat till nästa kryssning!!!Med finska sisun kommer man långt....man kommer ända till Usa/Karibien :)
 
Min motivationsmagnet!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar