måndag 18 januari 2016

Allure of the Seas # 7

Skall bli några inlägg ännu från vår resa  ...ni som tycker det börjar bli tjatigt med Allure så don´t worry........jag har  nya äventyr på gång !!!
Vet att där finns många ute i cybervärlden som tycker det är intressant då man delar med sig av sina rese erfarenheter och vill ha lite tips och information.
Nu presenterar jag ishallen ombord på Allure jo ni läste rätt..ombord finns en ishall där dom ordnar fina isshower och sen får man själv också gå dit och skrinna...dom har olika tider då passagerarna kan skrinna där...nu var vi inte och skrann.Men i fjol på Oasis var vi och skrann  med kidzen ..roligt.
Dom hade en härlig show som hette Monopol och till och med min karl fick meddverka....han skulle kasta en mega stor tärning ut på isen.Bravo M....kanske han nästa gång får medverka i showen...skrinnskorna på och med dit och göra lite piruetter.
Man hade möjlighet att hemifrån  förhandsboka till alla shower så att man hade en säkrad plats för dom är så populära att det brukar bli fullsatt direkt....man får bara förhansboka en gång till varje show...sen om det finns plats får man nog gå och se dom flera gånger.Abba muskikalen Mamma Mia var vi och såg två gånger ....oj va jag gillade den och sen hade dom den fina vattenshowen som jag skrev om i ett inlägg.

Folk börjar droppa in...vi fick bra plats ...första raden :)























Här har vi då M som medverkar i showen ...ut på isen flyger tärningen :)













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar