onsdag 6 januari 2016

St Thomas Island !!

Idag är det inne mysdag med usapläden runt benen och datan i famnen,glögg och pepparkakor...ingen fan får mig ut i detta väder!!
Sitter och ser på alla fina vinterfoton som folk lägger in på fb..... som sagt det är fint att inne ivärmen få se på dessa foton men jag skulle absolut inte själv komma mig för att gå ut med kameran och fota.....men istället fotade jag desto mera på vår resa och nu sitter jag också  och njuter av alla dom härliga fotona och vill dela med mig dom till er ....idag då det är ca -20 grader ute här i Åbo så tar jag er med till St Thomas där vädret var närmare +30 och just så härligt som jag vill ha det och trivs med!!!
Man hinner ju inte se så mycket på ca 9 timmar som Allure var i hamnen....men vi åkte till en beach som många rekomenderade Magens bay beach....i början på beachen var där massor med folk ....men vi gick vidare längre fram och där fick man vara i lugn och ro.Vi solade,simmade och bara latade oss...för att sen igen söka oss mot hamnen så vi inte missar då Allure avgår.
Det var lätt att få tag på taxi och det var inte så dyrt.Vi tycker inte om färdiga paket utfärder ...vi gillar att uptäcka platser på egen hand.... vi  frågar lite tips och ideer och så hoppar man vi in i  taxin som tar oss dit vi vill.
Finns säker massor med fina ställen på denna ö men själv blev jag helt förtjust i St Maarten som jag skall presentera i nästa inlägg.Sen blir det också lite bilder från Nassau i något skede.
Sådana sprang omkring på ön

 
 
 
 























Taxin som tog oss till beachen.

I den andra hamnen så låg Disney cruise fartyget .den blå/vita

Där uppe kan ni se bubbelpoolen men panoramafönster (mera hit mot fören) ..mega fin utsikt





Julstämning i +30 grader
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar