söndag 13 augusti 2017

Burana och Finrexin

Jag vill jag vill jag vill ...blogga!!Men då som jag råkar vara ledig och orkar blogga så är nätet så trögt eller sen är jag i behov av sömn och raknar i sängen.Så nu har det varit snålt med inlägg några dagar.


Känner mig allmänt trög.....nös och nös och plötsligt så var det här...en för mig en sk "liten" förkylning..... som sagt jag räknar mig inte som sjuk förrän jag blir sängliggande...sådana här  snorsymptomer och att kroppen blir lite trög av nån virus fixar jag ofta med Burana eller Finrexin!!

Vet att många är säkert till sig att herre jösses hem och vila att det är farligt att jobba då man är sjuk.Jo inte är det väl hälsosamt att gasa på men som sagt med 15 år som företagare i bakfickan och ingen möjlighet att fara hem då man var sjuk så ligger det nog ännu i ryggraden att jag kämpar nog på så länge det går....oberoende om jag har rätt att ta sjukledigt.Nej fasen istället för att börja fundera på någon sjukledigt så kommer jag jobba en dag extra istället som betyder mera införtjänade lediga dagar som betyder att jag sen igen kan ta ut nån extra ledighet då res suget blir för stort!!!

Som jag skrivit här på bloggen så är det rätt mycket nu och inte undra på att kroppen tar stryk och är känsligare för en massa virusar.Men fan den som ger sig...snart är jag nog i skick som ny och är mitt vanliga jag igen.Tror nog att jag egentligen säkert är ganska vanlig fast hur sjuk jag är....humorn är alltid med på ett hörn....den piggar upp vardagen.

Idag kom team family med inclusive papsen...var en sväng med dom till taxfree nu på kvällen och satt en stund i deras hytt.....men sen var det dags att komma till sitt eget krypin för att småningom förbereda sig att  kroppen får vila tills det är dags att vakna 5.20.
Skall nog försöka lite orka umgås med gänget i morron.....men det är nog begränsat då jag har min arbetsvecka...därför är det roligare och kryssa då vi jag också är ledig så behöver man inte funder på annat än att njuta och lata sig.



Tror också jag skall prova glasskuren i morron..det är ju glass på söndagarna i messen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar