måndag 14 augusti 2017

Madagaskar vanilj

Så börjar då arbetsveckan nå sitt slut....jobbar in en extra dag så därför åker jag hem den här gången på tisdag kväll.Alltid bra att ha innestående extradagar ifall man blir lite ressugen då vintern kommer och man vill ha sol och värme.

Familyn och papsen var ju ut och kryssa och dom verkade trivs...jag hann ju inte vara så mycket med dom.For med  och åt  frukost med dom till Oscar...det är Mikkos favorit frukost ställe ombord på Grace.Jag gillar också att äta där....superfin utsikt och go mat.Vi gottade i oss en massa godheter allt från saltigt till sött.Farsgubben tog sig ett glas champagne som ingår i denna sk champagnefrukosten.

Efter det for jag och sova för jag rök på en ordentlig förkylnig här under min arbetsvecka som verkligen har tagit på krafterna....men siddu fan den som ger mig.Perfektionist som jag är så skall jobbet göras till 100% hur sjuk jag sen är.Då jag städar personal hytterna så gillar jag och fixa dom fina och göra det bästa av min städning,brukar dekorera med en handduksblomma och lite godis och hur mycket jag än snora och svetten spruta så kämpade jag igenom med en super bra städning och hör och häpna .... jag fick beröm och mycket tack av en i personalen som kommit till sin finstädade hytt....oj av sådant blir jag glad!!

Idag (måndag) har jag nog ännu haft lite krafterna bortblåsta men min gamla friska jag är nog på väg tillbaka....kanske det var söndagens Madagaskarvanilj glassportion som gjorde susen att förkylningen  sakta men säkert  börjar försvinna.

Under veckan blev vi också bjudna på tårta då en av min arbetskompis fyllde 50...så lite bilder ska det bli här nån dag.


Det var nog säkert denna glass som gjoorde att jag började känna mig frisk ;)

Vår traditionella söndagsefterrätt!!

Söndagsmiddagen var inte heller fy skam...nam!!!


Annars så börjar jag vara redo att tacka för denna vecka och hem och köra igång vardagen ....med skolan som börjar i morron,lite program med papsen,sova sova sova skall jag göra nån dag ,planera hur jag skall göra med vår grand old lady Majsa kissan och så tror jag att vi skall ha lite family kräftparty på lördag...känner mig sugen på kräftor och att duka upp och ha det mysigt då till och med Mikko råkar vara ledig ett veckoslut (det är sällan han är det).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar