torsdag 31 augusti 2017

Good looking girls.

 Världen är full av good looking girls (också boys förstås )...och om jag skulle få prova vara en artist för en dag så är det två girls som är på top 1 som jag absolut skulle villa vara. Dom är JLo alltså Jennifer Lopez och den andra är Carola Häggkvist.

Båda är superbra artister...alltså jag älskar deras röster och framför allt deras utstrålning....skit snygga brudar i lyxförpackning.Ända sen Carola slog igenom med sin låt Fämling i Eurovision Song Contest så har jag gillat henne...konstigt nog så har jag bara sett henne live en gång och det är inte så länge sen som det var.Jag var och hörde på hennes julkonser här i Åbo....oj om man ändå hade en röst och utstrålning som henne.

Sen har vi då allas vår JLo...har alltid beundrat henne ...oj hennes utseende (om man ändå hade hennes röv ) ,utstrålning och sångröst för att inte tala om hennes shower...helt super...oj om man också kunde dansa som henne.
Har sett henne live 3 gånger en gång i Finland och 2 gånger i Las Vegas....hennes Vegas shower var full pott...helt otrolig show.Hon kan nog hon.

Får hoppas att jag i mitt nästa liv kan välja vem jag vill vara och då slår jag på stort och blir en mixning av JLo och Carola Häggkvist ...det ni!!Inte fan får ju livet vara slut efter detta ...nej sen  skall det bli  sex, drugs and rock´n roll ( drogerna lämnar jag nog borta ) men skit roligt kommer det bli.Nu skall ni ju inte tro att jag är döende eller något sådant då jag planerar vem jag vill vara i mitt nästa liv. Men livet är så mycket roligare då man lever det med den positiva levnads stilen och drömmer,planerar och har roligt... jag kommer alltid ha den positiva attityden är det sen i detta liv eller nästa!!

Hur skulle man annars orka genom den hektiska vardagen om man inte skulle ha den positiva attityden i bakfickan.Nu skulle ni borde se mig när jag rockar loss på min härligt pyntade balkong och sjunger för full hals ....."Säg mig var du står"/Carola och skakar på min röv som JLo....det blir nog bra det här...övning ger färdighet.

Ha det gott alla läsare skruva upp volymen,sjung och rocka loss för att överleva denna mörka tid som vi har på kommande.....livet är en fest fast det ibland finns lite svackor och gropar men därifrån dansar vi hastigt upp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar