onsdag 23 augusti 2017

Min nya favorit blogg

Nu hör ni har jag hittat en så bra reseblogg så jag har ju helt glömt bort att uppdatera min egen och så är jag ju på jobb denna vecka så det betyder mycket arbets timmar.Men nu har jag en liten dagspaus så jag skall se vad jag får ihop idag på min egen blogg.

Tror det blir ett inlägg om just min nya favorit blogg och lite resor.Ni som orkar läsa om resor och suga i er en massa härliga tips och ideer då skall ni absolut besöka denna blogg (klicka på länken)...https://4000mil.se/

Detta inlägg gillar jag super mycket  (klicka på länken)https://4000mil.se/index.php/att-spara-till-resande/känner så bra igen mig själv hur man prioriterar ,planerar, funderar hur man får ihop till sina drömresor.

Har ju lite skummat igenom denna blogg men skall absolut ta mig tid att läsa genom allt och fortsätta följa deras äventyr... känns precis som hon/han skriver med samma ord som också jag vill använda....helt otroligt .

Har redan fått en massa bra tips fast jag bara börjat läsa bloggen...det blir nog bra det här....kommer att tom skicka lite frågor personligen till henne för dom verkar ha mycket bra ideer och säkert mycket bra svar också.

Har ju själv sett en massa platser och delar gärna med mig men som sagt sen är det ju så att vi alla är olika och gillar olika ställen ...som tex  då vi kryssat i Karibien så blev jag helt faschinerad av St Maarten och dit kommer jag som sagt nångång åka på nytt och stanna ett par veckor på semester och lära känna mig ön bättre.Sen igen kanske nån varit där och aldrig mera vill dit på nytt.



Jag har hör/läst mycket om Japan  och en del gillar inte det landet och en del skulle när som helst åka tillbaka.Hade ju som sagt lite planer att åka dit .....men ännu blev det inte av detta år.Men skall absolut se det landet då jag får ett passligt tillfälle och så vill jag ju åka dit och träffa min vän som flyttat dit.Måste nog vara en kultur krock för honom att från lilla Finland flytta till Fukuoka.Men som sagt en sådan resa skall nog in i min resekalender och då vill jg ju förstårs uppleva då körsbärsträden är i full blom.


Sen hittade jag ett super fint inlägg om Marina Bay Sands det kända hotellet i Singapore som också finns på min bucketlist och dom skrev så bra om det att det är som en hel liten anläggning en lite typ turist attraktion.Lite som då vi åker till Kalifornien så har vi besökt Disneyland...så som sagt åker jag nångång till Singapore så skall jag absolut spara så länge att jag/vi kan bo några nätter på Marina Bay Sands.

Tror att sådana här mål i min bucketlist får bli sen då kidzen är stora och jag och Mikko får mera tid på tumis att börja resa runt. och snusa på lite olika platser i världen.
Åtminstone en Usa resa kommer alltid att finnas inplanerad i kalendern varje år om inte två till och med.....men som sagt sen då kidzen blir större och klarar sig själva och pappa i framtiden bor på något åldrings hem ....ja då skall ni veta att jag kommer att ta vara på mina lediga veckor och åka runt.





Tillsvidare går mina sk lediga veckor till att sköta alla vardagssysslor som binder mig ....men vänta bara då min tid  kommer och lediga tiden får ägnas åt att göra det jag vill då banne mig kommer det att växa vingar ut från min axlar ...då skall jag nog tusan flyga runt hela världen.Lika som hon i bloggen skriver så vill hon ha i planerna någr resor framöver ...likaså jag....ju mera jag får klicka,söka,planera och ha inbokat ..desto bättre mår jag.Det är ju så super roligt och ha olika äventyr som väntar där framme i horisonten!!

Men allt har sin tid som en av min kompis sa och nu är detta den här fasen i mitt liv om något år så kan den vara något helt annat.
Tror till och med att jag i framtiden också kommer att satsa mera på en reseblogg...men tiden utvisar....tillsvidare forstätter jag med samma koncept som nu och säger ...Gasen i botten!!!

Nu skall jag säga go natt för någon timme...skönt med en liten eftermiddags tupplur.


Här är ett bra inlägg om Japan (klicka på länken)
https://4000mil.se/index.php/category/asien/japan/

1 kommentar:

  1. Oj, klickade in för att kolla in vad det var för en braig reseblogg. Någon jag missat kanske? :-) Tack för beröm! <3

    SvaraRadera