fredag 25 augusti 2017

Tårta och jordgubbsdryck

 Livet är en fest  mitt i min kaotiska,lite stressfyllda vardag.På jobbet har vi verkligen nu varje vakt jag varit på jobbet haft fest med andra ord födelsedags fest!!

Först firade vi min arbestskompis R som fyllde 50 med kaffe,tårta och sång  och bubblade jorgubbsdryck ( alkoholfria förståss).Vi hade samlat så hon fick ett presantkort och kan köpa sig vad hon vill och hon blev verkligen överraskad och glad.

Idag fick jag höra att vi skulle fira en annan 50 årsjubilar i samband med vår palaver.Vår arbetskompis A har fyllt 50 så det skulle också firas med kaffe och tårta.Han blev också överraskad och glad då han trodde han skulle på palaver och där var allt framdukat.

Minns själv i fjol hur överraskad jag blev då dom hade dukat färdigt och jag gladeligen kommer in på vår palaver som egentligen var min födelsedags fest.Livet är fult av roliga överraskiningar.

På söndag skall vi upp till Oscar ala carte och äta och ha en gemensam kväll med vår arbetskompis som blir pensionär.Kommer nog att komma bilder från den kvällen också gillar att fota fint upplagda maträtter...redan det att tallrikarna  är så fint dekorerarde är ju en fröjd för ögat.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar