måndag 28 augusti 2017

Såg min favorit

Man märker på programbladet här ombord att också hösten har kommit.Barnfamiljerna är lite färrre än på sommaren och nu har vi då de vuxna party gänget som börjar erövra Grace....och hösten för med sig en massa bra artister här ombord och som en superförmån för oss som jobbar här ombord är ju att vi kan se dom helt gratis.Inte dåligt det inte.

Denna vecka var det av en slump som jag såg att min stora favorit  Divet show är ombord och hans superhärliga show.Jag bara måste se honom.Så jag väntade faktiskt till klockan blev tolv och for och såg på honom i förrgår.Det var det värt...han är så duktig.Jag hann se en massa "artister" på en kort tid.Tack Marko det gjorde du bra.

Det blev en lite kortare natt att sova för hade ju tidig väckning  men tog mig en liten power nap (tupplur) på dagen då jag blev ledig.

Så var det ett annat program inbokat igår i kalendern....vi firade att vår arbetskompis går i pension och for upp till Oscar ala carten och åt oss mätta och belåtna av super god mat och uppdukat så fint att det var en fröjd för ögat.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar