torsdag 17 augusti 2017

Orange och blodtryck

Det verkar som vädergudarna sitter och följer med då jag går över landgången och kommer iland..... det började med att dagen var grå och slutade med regn ...jag är nämligen ledig som ni märker.
Mot veckoslutet lovade dom ännu mera regn så kan nog helt glömma att jag skall sitta och njuta i solstolarna denna lediga vecka...men har bestämt att vi skall äta räkor och kräftor på veckoslutet så då får jag i alla fall njuta..namsi!!Det kan gott regna hela veckoslutet ...jag myser inomhus.





Idag var jag och köpte mina " ledigvecka blommor" som jag fixade och trixade till olika buketter och det blev ju riktigt höstfärger som passar vädret.Ljus köpte jag också och bestämde att det får bli oranga...så nu får det fasen vara hur grått som helst ute ....jag njuter av dom vackra färgerna på blommorna.






Idag kom min lill kille coolt och sa till mig ....hör du mamma skall vi börja vlogga!!Alltså han tyckte det skulle vara super coolt och göra olika videosnuttar...jag sa att jag nog kan vara med men tyvärr så publicerar vi dom inte.Så får se om vi till veckoslutet vloggar och gömmer våra videosnuttar i arkivet.

Jag kom på ett bra namn på vår vlogg..." Mother and son having vlogg fun"...undrar nog fan vad det kommer att bli för spexande framför kameran .Tror jag kommer föreslå att vi raderar allt som vi spelar in eller så blir det sån succe så vi kör allt på tuuuuben (läs Youtube).Tror nog det är bättre att hålla sig till bloggen än vloggen.





Nu har jag suttit och njutit av  veckobuketterna och ljus så nu skall jag och njuta av att stänga ögonen och börja snarka.I morron är det en ny dag och nytt program.Medan gänget är i skolan/jobb så skall jag fara med papsen till ett ställe som heter Lehmusvalkama rätt så nära där vi bo...där har dom massor med härliga program för seniorer.....där skall vara gårdsfest med sång,dans,grillning,musik och om det regnar så ordnar dom det inomhus.Gissa om det var en ivrig pappa som verkligen ser frmemot morgondagen.Kan bli hur roligt som helst.

Sen skall jag åka till Dalsbruk och skrapa mig i huvudet igen och fundera vad jag skall göra med Majsa då hon inte trivs som innekatt här i Åbo.Det är inte undra på att mätaren slog i bottnet då läkaren mätte blodtrycket idag då jag var och förnyade sjömansläkarintyget!!Vet att det är inget att leka med...det är en dåld sjukdom som du inte ser och sällan känner av...men kan få ödesdigra konsekvenser.

Men nu tar vi och njuter av dessa vackra färger på blommorna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar