lördag 4 november 2017

K18.. Mycket blod från Horror nights

 Starka bilder,starka bilder!!!Om ni inte tycker om blod,äckliga bilder,Halloweentema då det är som värst....så snälla då skall ni sluta läsa NU!!!!Vill inte att nån skall behöva få obehag och må dåligt då jag lägger in sådana bilder....men detta är min personliga blogg(min sk dagbok) och i den publicerar jag min still av foton och text.Så som sagt tycker nån att detta är lite väl så  läs inte och kolla absolut inte på fotona!!!

Igår var det då som sagt Mikkos och min Halloween kväll ...alltså för oss vuxna.Vi åkte upp med våra vänner till Hollywood Universal Studios och firade Horror Halloween night.Dom har en massa nöjesparker här omkring dekorerade för Halloween och tema är som sagt horror/scary.....där går levande folk omkring som är utklädda till en massa olika skrämmande blodiga varelser.För ett par år sedan var vi på Knotts Scary Farm.

Dom har olika hus  där man skall gå igenom.... ena huset värre än det andra.Dessa hus/platser finns bara då det är Halloween ..sen tar dom bort allt vad som har med skräcktema att göra och sen blir det igen den vanliga Universal studio igen.

Inne i husen finns där  levande människor som är utklädda och dyker upp på olika ställen då du minst anar...lovar att det är skitskrämmande....och det är som sagt nog så otroligt bra fixat allt ..det är som att stiga in i en skräckfilm då du går igenom dessa hus.Ett av husen hade tema The Shining...det var som att gå runt på det skrämmande hotellet.

Men ni som känner mig vet ju att ända sedan ungdomen har min stora passion varit skräckfilmer...då alla andra ville se på något romantiskt eller komedi ...nej då kom jag med mina förslag att vi skulle se på nån häftig skräckfilm.En av mina absolut favorit skräckfilmer är Halloween och jag  har hela den collection med alla  Halloween filmer och har sett dessa filmer så många gånger att jag tappat räkningen.

Här är flera filmer jag sett....Nighmare on Elmstreet,The Shining (Jack Nicholson gör rollen super bra),I now what you did last summer,Jason,Scream,Saw,Exorcisten,Hostel (skit obehaglig)....ja listan kan bli hur lång som helst.

Nuförtiden är jag en allätare inom filmer men som sagt är det jag som får välja en film om vi har filmkväll så blir det nog någon  bra thriller då man i slutet på filmen får veta vem som är boven i dramat.

Som sagt vi hade en super härlig kväll igår...men som sagt ni som har  obehag för allt vad som heter blod,skräck ,läskigheter ...ja  då är det nog INTE platsen för er....då rekomenderar jag hellre Disneyland!






Några bilder nedanför är från The Shining...fy fan dom hade lagat det bra...i ett rum ser man lill killen på cykeln och tvillingarna som står i gången och plötsligt ser det ut som blodet börjar forsa i hotellkorridoren.

Heter det inte så att man skall prova på allt innan man dör.... nu har jag då fått vara med om en super häftig Halloween Horror Nights....tur att jag inte fick hjärtsnyrpen denna kväll för jag har mycket planer ännu i mitt liv som jag skall uppfylla.

Människorna som är utklädda och ingår i detta Horror tema så får absolut inte röra dig...dom kommer nära men som sagt dom rör dig inte.Det som är skit obehagligt är att du aldrig vet när dom dyker upp bakom dig.















Som sagt en del var  dockor men en del var riktiga människor och hon på bilden ovan var riktig och hon stod där med en blodig yxa och en massa delar omkring sig och stirrade på man då man gick förbi...kändes som man skulle varit i en äkta skräckfilm ....spoooky!!







Hon på bilden ovanför var också äkta .....skit obehagligt då hon gick runt där i rummet med stirrande blick och kniven i högsta hugg och barnskrik från vagnen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar