tisdag 28 november 2017

Olika skyltar

Vet ni vad är en stor fördel att vara jetlaggad och komma tillbaka till jobb efter semestern och ha morgon tur... jo det är att jag är så förbaskat pigg.Jag har ju mycket poenterat hur jobbigt det är då tidsrytmen är helt åt skogen ...men fan så roligt då jag skall 05.00 på jobb och redan kl 04.00 är jag hur pigg som helst och bara väntar at få starta arbetsdagen.
Men sen skall vi se mot eftermiddagen hur pigga mina ögon är då jag bara kommer att längta att få sova "nattsömn".




Annars känns det helt okej och vara tillbaka och det är ju därför jag är här så jag kan planera in mina följande resor i kalender.Skulle jag vara arbetslös så skulle det inte behövas prickas in så mycket  í kalendern....då skulle inte heller kunna ge så mycket mat åt vår resespargris om jag bara fick arbetslöshets understöd.Tack för att jag har ett jobb att gå till.

Här kommer det lite bilder på olika skyltar som jag fotat under resan...allt från vanliga vägskyltar till fina neonfärgade skyltar.Dom neonfärgade skyltarna gör sig mycket bättre som sagt i verkligheten.Detta är ju också roligt då man reser för man hittar alltid en massa härliga motiv att fota och nuförtiden är det så lätt att ta fram telefonen och knäppa bilder.Använder nuförtiden bara telefonen då jag fotar orkar inte släpa på systemkameran.

Sen tycker jag också om att fota skyltfönster....det är så roligt och gå runt och se på dom super lyxiga affärerna som man inte ser av i Åbo.Älskar deras stilrena affärer där det hänger några kläder,skorna fint radat på hyllorna några märkes väskor framme på nån hylla.Men med min plånbok har jag nog inget dit att göra men alltid roligt att fönster shoppa.Skall skriva ett inlägg om detta.


















Gordon Ramsay har restauranger i Las Vegas....själv har jag inte provat äta där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar