söndag 12 november 2017

Palmer och julpynt

Sitter just nu för tillfället och bloggar vid poolen.Alltså vilken känsla att vakna till klarblå himmel,sol och värme....jag vet att jag är tjatig men måste nog igen säga det...så här skulle jag kunna bo hela vintern.



Tänk vad skönt att inte behöva bry sig om dom förbannade vinterkläderna som tar en stor del av allt utrymme hemma plus att utöver det skall det finnas kläder till vår,höst och sommar.....tänk redan i klädväg hur dyrt det är att bo i ett kallt land.Lyckans alla er som får bo så här året runt.


Har ännu inte hört av familyn hur hemresan gick och hur det känns att komma till regn,rusk och mörker.Sen har dom framför att kämpa sig in i den finska tidszonen som brukar ta ungefär ett par veckor för mig .Stackars Mikko som skall på kvällstur på söndag...hoppas han inte somnar i ratten.



Efter hela dagen igår vid poolen så blev det maraton i affärerna...ni vet när två brudar slipper lös så kan man fördriva tiden hur länge som helst där.Denna gång har jag inte så mycket saker på min lista som jag behöver utan det blir mera så att om jag hittar något som jag vill ha så köper jag.Skulle kunna köpa hur mycket som helst både till mig och hemmet men då skulle det nog behövas en container att få med allt.


               Oj om man ändå kunde få göra detta som står på båda dessa tavlor.




Nu börjar hyllorna på allvar hyllorna fylls av mera och mera julsaker och för att inte tala om all dekoration som börjar synas mera och mera.....me like.Vi skall gå på några shopping mall där dom har julinvigning och se då dom tänder julgranen.Riktigt helt julstämning går det nog inte och få här då vädret är varm och palmerna svajar men det är nog kul ändå att få vara med om detta.





                          Jepp ...sådan jul skall jag ha i framtiden....sitta i en solstol under nån palm och njuta.






För er som är julmänniskor och gillar jul och julpynt så ni borde nog komma över till Usa och se på alla deras juldekorationer ....över allt är det dekorerat till max och som ni vet så är det inga små granar eller små bollar eller lite lampor som gäller här....nej här öser dom som sagt på till 100%.Nu väntar jag med spänning och hoppas dom juldekorerat superfint i Las Vegas.

1 kommentar:

  1. Firade själv julen i Florida för några år sedan. Visst, lite juldekorationer fanns ju, men det här "over the top" överdekorerade jul-Amerika, det finns ju inte på alla orter. Så gärna USA, gärna värme, men nej, julafton på Key West är inget jag vill göra igen.

    SvaraRadera