torsdag 30 november 2017

Fönstershoppa

 I morron är det då första december och med denna fart så har vi nog julafton snart  och till och med nytt år.Skrämmande men sant hur tiden rusar....jag vill verkligen att den skall  stanna ett litet tag.



Idag skall vi lite fönstershoppa.Tycker det är jätte roligt att gå runt och titta på fina skyltfönster då jag är i Usa.Denna gång var jag in i ett otroligt stort shopping mall som heter South Coast Palza och då vi var till Las Vegas så var jag i ett mall som inte jag besökt förut som heter The Shops at Crystals...jag bara säger ojojoj.





Där fick man nog snällt bara gå och fönstershoppa....hade nog inte något dit att göra  med min plånbok.Men det är så roligt att bara ströva omkring och se och på dessa lyxbutiker. Klicka på länken så kan ni se namnen på dessa fina butiker som finns där http://www.simon.com/mall/the-shops-at-crystals/stores.

Helt otroligt att det verkligen finns människor som bara kan gå in i dessa affärer och shoppa precis det dom vill ha.Men vänta bara då jag kommer ut med stovinsten från nåt casino i Vegas någon gång ja då styr jag nosen mot The Shops at Crystals.Men egentligen tror jag det aldrig blir av för jag brukar inte spela då jag är i Vegas.







Nöjer mig med mina favvo butiker ...  Ross,Marchalls,Macy´s  m.m....där man hittar jätte fina märkeskläder för en liten peng.Nu denna gånga hade dom super rea då vi var där och jag gillar för tillfället Calvin Kleins kläder och alla gånger behöver det nog inte vara något känt märke bara jag själv tycker om plagget.Där finns nog så otroligt fina kläder för alla tillfällen i Usa så ni förstår säkert att bagaget är fyllt till bristningsgränsen då jag skall hem.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar