onsdag 1 november 2017

Kidsen knackade dörr





 Hade pyntat här "hemma" med lite mysiga halloween prylar och också lite ute på gården hade jag pyntat och sen mumsade vi i oss en massa söta (verkligen söta) bakelser som gav  lite för mycket sockerdos .....de va sött det kan man säga!!!

I detta inlägg blir det massor med Halloween foton ...hoppas ni ocrkar scrolla igenom hela inlägget.




                  Min egen lagade pumpa som jag gröpte ur detta år.






                                       Jaromir ville i år vara tjuren Ferdinand!!

















 Så är då Halloween över för detta år och som sagt det blev att fira en äkta Amerikansk Halloween med trick or treat.Denna kväll var en sk snäll Halloween för våra kidz då vi gick runt och knacka dörr och samlade godis.Vi hade träff med våra vänner uppe i Irvine och så gick dom och kidzen runt och knackade medan Mikko och jag assisterde som fotografer och uppdaterde kvällen.Vi hade nog också klätt ut oss. med Mikko.
Det var nog en helt del gäng som var ut på godis jakt men tror att barnfamiljerna redan hade börjat lite tidigare.

Sen är det sådant system att om folk har utelamporna på så betyder det att man kan gå där och knacka på om lamporna är mörka så vill dom inte ha någon dit och knacka.Sen hade en del skålar färdigt ute så man fick ta åt sig godis.Sen sa Emily att det lönas kolla igenom godiset då man kommer hem och se att allt är orginalpackat för har faktiskt läst om att det förekommit sådant att dom lagt något i godiset sådana som vill förstöra en sådan rolig kväll.Likaså som man ofta läser på fb hemma som dom lägger tex  krokar i köttbullar och försöker lämna ute så att djuren skall äta...över allt finns det sjuka människor

Våra kidz fick massor med godis och dom var allt godis var packat i original påsar och inga var öppnade....så dom fick tryggt mumsa i sig godis.Dom fick så mycket så dom klarar sig nog hela semestern med detta godis.Dom kommer nog att ha ett roligt minne med sig livet ut då dom fick springa runt och fira en äkta amerikansk halloween.


På torsdag är det då en mera scary Halloweenkväll för Mikko och mig och våra vänner...kidzen får bli hemma med våra bekanta för  vi skall till Universal studios på scary  Halloween.... där  är som sagt åldersgräns 14 år och vår vän  Emily har varit där förut och hon sa att där är verkligen scary.Längtar verkligen till torsdagen för som sagt halloween firandet har alltid varit mig varmt om hjärtat ända sedan  jag firade den här i Usa första gången då jag var 23 år.

Sen skall jag gå också köpa Halloween prylar då dom rear alla saker för halva priset och köpa en massa coola grejer till nästa års Halloween.





Folk hade en massa roliga dekorationer ute på gårdarna.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar