onsdag 8 november 2017

Sådan inbjudan kommer inte varje dag

 Kommer att bli en del ogjort med familjen som vi tyvärr inte kommer att hinna med.Hade velat ta dom till Montage resort Laguna på picknick men finns inte mera lediga dagar för i morron skall vi köra upp till LA och söka min äldsta dotter som kommer hit och som sagt på torsdag skall jag köra upp Mikko och kidzen till LA för då är det deras tur och lämna Kalifornien för att flyga mot Finland.Men vi hann i alla fall med en snabbis visit upp till Montage och fota en fin solnedgång och Mikko var verkligen imponerad av stället...där är nog så otroligt fint.Kidzen gillar också att fota så dom har en hel del foton i sitt arkiv som dom tagit från sina resor.

Sen körde vi förbi Laguna beach och det är nog också ett så mysigt ställe...men dit hann vi inte heller nån kväll och gå runt och se på dom små mysiga affärerna eller bara sätta sig ner och ta en te/kaffe tillsammans och njuta av allt julpynt som börjar dyka upp...här dekoreras det verkligen kan jag jag lova.

Har bestämt att jag nån kväll skall åka med Angelica till Laguna Beach och gå runt där finns så mysigta ställen och så finns ju Teemu Selännes restaurang där och klart att vi skall dit också denna gång och äta något smått och gott.





Här om kvällen var vi bjudna till våra bekanta på BBQ kväll  och det var så mysigt att kunna sitta ute och äta på deras bakgård och njuta av deras fire Place.Det är hos dom jag bor då jag brukar komma hit och vara med deras katter.





Denna kanna hämtade vi med från Finland till våra bekanta..den är fin och tror att jag själv kommer att köpa mig en såda,





                                 Jaromir och Michelle ville hellre sitta inne och äta




Få se om jag skall hinna träffa alla våra bekanta denna gång jag är här...alla har ju sin vardag här och sitt program och vi har åkt runt och gjort en massa grejer så det är lite svårt med tajmingen att hitta gemensam tid.Annars får det bli nästa gång att träffa dom jag inte hinner med nu för som sagt har inte ens hunnit hem från denna resa så sitter jag redan och kollar in flyg och boende hit igen.

Många tänker säkert att skall vi IGEN hit ... jo det ska...vi har fått en så otrolig härlig inbjudan .....vi har blivit bjudna hit på bröllop i nästa år.En av våra vänner skall gifta sig och hon vill absolut att vi skall vara med på hennes bröllop...och det är ju helt klart att vi skall komma hit på hennes bröllop.

Men nu njuter jag till först av den här resan och tiden jag har kvar här och sen då jag kommer hem så får jag njuta av att börja planera för en ny resa hit.Jag har en gång förut varit här i Kalifornien på ett bröllop men det är jätte länge sen så det skall verkligen bli kul att få komma hit på bröllop igen.Sen hade vi ju vårt eget bröllop i Las Vegas 2015 där vi gifte oss i Little White chappel.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar