onsdag 26 december 2018

Vardagen kommer smygande

God jul till er alla fast den nu småningom börjar vara förbi....juldagen och julannan dag hör väl ännu till julen men i morron kan vi väl säga att det är vardag igen.
Många skall tillbaka till jobbet och en del kanske har lång ledigt. Det skall bli så roligt när vi alla har ledigt nästa vecka och vi har en massa roliga saker att se framemot.




Det är just sådana gåvor som är roliga att få (läs jag betala den själv ) som man verkligen väntar på . Denna gåva kommer riktigt passlig för vi har nog haft så otroligt mycket jobb nu till julen och takten bara verkar öka. Känner hur det bränner och värker i kropp och knopp.Men fan den som ger sig...nog finns det ännu lite finsk sisu någonstans i gömman så jag klarar denna arbetsvecka.

Hoppas ni alla haft en skön jul och att den varit just så som ni ville ha den ....njutit av varandras sällskap , ätit gott och haft det lugnt och mysigt. Kanske julgubben hämtade nån trevlig present som verkligen behövdes eller kanske det kom nån present som tyvärr hamnade i skåpet. Jag var jätte nöjd med mina gåvor och boken skall jag börja läsa då jag åker hem på min lediga vecka.

Nu var då denna julen över och sen har vi ny året kvar ...sen har vi igen ett nytt år. Hoppas 2019 blir ljusare och gladare än vad jag upplevt detta år. Med många nya härliga äventyr att se framemot och vet ni vad nästa år skall jag ta till alla knep att jag får fira en mysig jul hemma på landbacken och jag verkar blir mera och mera sugen på att faktiskt fira nästa jul  Lappland...vem skulle ha trott det om en som älskar +30 , palmer och Kalifornien.

Här skickade Jaromir åt mig foton av vår Grand old lady Majsa som firar sin 19:e jul.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar