fredag 14 december 2018

Fredag kväll i min hytt

 Jag är så otroligt glad!!

Det var med lite oroliga steg jag kom på jobb denna vecka för jag visste inte hur det skulle kännas djupt inombords då arbetskompisarna skulle fråga hur jag mår. Visste inte om jag skulle börja stor gråta eller skulle jag lugnt klara av att diskutera vad jag gått igenom.




                                    Min söta lilla julgran i fönstret i min hytt.


Men det gjorde gott att komma tillbaka ...härligt då folk verkligen brytt sig frågat hur jag mår , haft härliga arbetskompisar runt omkring mig som jag kunnat skämta och skratta med...känner att jag är på rätt väg och hoppas som sagt att det blir mera glädjens år nästa år.

Men efter det jag gick igenom så brukar jag nog ofta fundera dom som lever med evigt mörker , sorg , depressioner osv och inte på långt när ser något ljus i tunneln...lider verkligen med dom att en del verkligen inte ser något annat i livet en bara svart.

Jag helt känner i kroppen hur den inre stressen faktiskt försvann efter att jag fick goda råd av en professionell läkare och att jag valde att ta hemvård åt papsen på heltid....tänk vad små saker kan göra under.

Idag såg jag massor med bekanta ombord på Grace och fick nog så många kramar och härliga komentarer av er alla ( ni som känner er träffade kram till er roligt att ses )
Några kommer jag att träffa på nytt på julen som skall på julkryssning....vi ses !!!


Här har jag en ännu mindre söt gran gjord i glas....dom härliga små kulorna glimmar så fint då jag har mysbelysning i hytten.

Här sitter jag  med min blogg, resesidor  och mina små söta granar..... det behöver inte vara så mycket för att få upp myseffekten en fredag kväll.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar