lördag 22 december 2018

Julen i miniatyr

 Michelle fick för länge sedan sitt dockhus men det blev inte för henne att leka så mycket med det och sen har vi haft det lite på sidan vid hennes skrivbord.Nu hittade vi en bättre plats åt dockhuset och det är så mysigt då hon har dom små lamporna på om kvällarna.




Nu har hon julstädat , möblerat, och fixat och pyntat det med julgran så här inför julen...det är så sött och mysigt. Märker att hon är precis som mig ...vill ha mysigt och städat runtomkring sig. Hon fixar och grejar i sitt rum och har det alltid så nätt och städat.



Jag gillar också  jätte mycket dockhus och jag hade planer med mitt eget dockhus som jag fick som liten flicka att jag skulle fixa upp det , köpa nya möbler och inreda det fint och ha det som prydnad. Men tyvärr så slutade med det att taket var så löst och jag fick inte det fixat och sen var det nog annars också fallfärdigt så tyvärr fick jag glömma hela renoveringen av mitt egna dockhus.


Men man blir aldrig för gammal för att leka och vem vet om jag ännu i något skede skaffar mig ett eget dockhus och inreder det mysigt och har det som prydnad. Tycker ju annars också mycket om att inreda och fixa så skulle inte förvåna mig om jag någon gång är ägare till ett dockhus och inrett det så fint.




Är det nån av mina läsaren som har dockhus som hobby eller pysslar med att laga söta sk roombox ....små boxar med glas där man inreder tex ett kök eller ett sovrum i miniatyr. Finns ju och köpa så mycket gulliga saker i miniatyr.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar