fredag 27 september 2019

Halloweenen närmar sig och det syns.

 Här går det undan...går i den tron att det är torsdag då jag plötsligt ser på kalendern att det för tusan redan är fredag. Neeej låt tiden stanna för en stund och låt mig njuta lite längre av detta jag får vara med om. 


Här pyntas det ordentligt då det en gång pyntas....inga små dekorationer här inte. Fotat i San Clemente shopping mall.
 
En vecka är alltför kort att komma hit för som sagt första veckan går till det att man går runt i en liten dimma och försöker komma ifatt tidsrytmen. Man kämpar på att hållas vaken på kvällen ( kämpade till 21.30 igår) och försökte sova lite längre idag ...men nej går  inte. Så idag var jag vaken igen 4.30.

Sunny California visar inte riktigt sin bästa sida med vädret ....just nu mulet. Men sådana dagar är bra shopping dagar. Spenderade hela dagen igår att gå runt i affärer , så därför passade det bra med en veckas egen semester för Mikko kan bara inte förstå hur man kan spendera en hel dag med att gå runt och se på kläder och prylar. Men jag förstår ( fniss).



Det så roligt att sätta sig ute och ta en fika i lugn och ro.....sen fortsätter man ströva runt och jag brukar jag ha nerskrivet färdigt innan jag kommer hit om det är något speciellt jag skall köpa med hem och sen blir det nog en hel det spontana fynd.


Denna gång hade Michelle och Jaromir på önskelistan VANS tossor.



Sen har dom så mycket rea så man hittar jätte fina kläder/ märkes kläder till bra pris.
Nu är ju inte dollar kursen den bästa för oss turister plus att bensin priserna har verkligen trissats upp här. 


Only in America...här skall då alla fira Halloween ...även dom fyrbenta vännerna ...så nu vill Jaromir att jag köper åt vår Majsa en dräkt till vår Halloweenfest...skickade lite foton och han valde denna Unicorn mössa och sen den sk Rainbowdressen.




Men det finns ju fast hur mycket åt djuren....kolla dessa utstyrslar.

Men denna gång blir det inte så långa utfärder i och med att jag bara är en vecka...finns fast hur mycket att se och göra och en plats som jag gärna någon gång vill åka till så är  Solvang ( lite ovaför Santa Barbara). Men det får bli sen då jag/vi har mera tid då vi kommer hit.

Ni som vet hur Halloween älskare jag är kan säkert gissa att jag mår toppen här nu ...det svämmar över i affärerna av allt härligt. Hör lite till att det alltid  kommer med någon pryl hem....denna hittade jag igår och såg direkt ...den skall med hem.



 Har förut varit så sent i oktober här att  jag hunnit shoppa då dom börjar rea bort Halloween prylarna...så vi har en massa skojiga saker hemma.

Sen är här nog också redan juldekorationer i massorom jag skulle behöva. Dom hade också i Finland såg jag plockat fram julsaker.




Idag  kommer jag åka runt och se på platser som har många goda minnen...i ungdomen spenderade mycket tid i Huntington Beach. Dit brukar jag försöka åka då jag är i Californien sätta mig ner , ta en kopp kaffe och minnas. 
















 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar