söndag 29 september 2019

2 dagar kvar.

Här går det undan...snart är det dags att igen packa kassen för att säga hej då och flyga hem till familjen/jobb och vardag. Men får ju vara lycklig att jag också har en vardag med jobb för annars kunde jag/vi inte göra dessa resor.






Månaderna går så fort så snart får vi packa kassen igen och komma tillbaka till Usa. Hälsa på våra vänner i Florida  plus kombinera den semestern med en kryssning. Så inte hinner jag vara så länge hemma så är jag tillbaka.



Nu har jag ännu två hela dagar kvar att njuta av dessa vyer med dom fina palmerna och  nu verkar solen också börja titta fram...så idag kommer jag köra upp till Huntington Beach dit jag ännu inte hunnit fast det funnits planer och i morron tror jag det blir en heldag på beachen med inga måsten.


Man hinner nog mycket på en vecka fast det är för kort tid att vara här ...men nu har jag i alla fall fått min Usa dos för ett tag framåt igen. Kommer att uppdatera bloggen i den takt jag hinner och fortsätter sen då jag är hemma med Usa inlägg.



Ni kan nog säkert gissa att jag skulle kunna stanna längre men allt roliga har ett slut och resande tar ju inte slut här inte. Skall efter att ja nu njutit av dessa vyer hem och  jobbat och sen åka upp till Himos och ta emot hösten och se vad naturen bjuder på där. Såg att det var jätte fint uppe i Lappland som en min bekant dela med sig på instagram.

Ni där hemma skall ha en riktigt god natt och här är vi 10 timmar efter så har hela dagen framför mig. Det är så fint att köra längs med PCH1 en solig dag som denna.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar