söndag 22 september 2019

Min kompis såg Las Vegas från luften

Frågade min kompis i Usa om jag fick dela med mig av hennes äventyr som hon var med om förra veckan och hon sa att det var helt okej . Så det som jag idag skriver på detta inlägg så har jag lov till.



Denna utsikt måste ju vara otrolig och tänka er att kunna se Vegas by night från luften...det skulle inte heller vara så tokigt.








  

På detta hotell  (bilden ovanför) har jag bott ...Stratosphere ..och vi har hela familjen varit upp till toppen och sett Las Vegas därifrån.








Min kompis Pernilla som bor i Californien var förra veckan till Las Vegas och gjorde en sådan sak som vi också  med Mikko har på vår bucketlist... att se Grand Canyon och Las Vegas uppifrån.... att åka helikopter och se hela härligheten från luften....oj oj ...det skall vi absolut göra nästa gång vi åker till Las Vegas.

Jag har sett både Las Vegas ,  Hoover Dam  och Grand Canyon men inte som sagt uppifrån luften. Som hon skrev på Facebook att det var verkligen värt pengarna och hon skulle när som helst göra om denna helikopter utfärd. 


Hoover Dam är en intressant plats att besöka om man åker till Las Vegas. Där finns text ( information ) hur dom byggde denna 230 meter höga bron) ...i har varit där och gott på den bron. Mäktig utsikt därifrån kan jag lova.



Nu har jag ingen aning om priset men då jag googlade så var det från 200 dollar uppåt beroende vilken dag man vill flyga , vart man vill flyga , hur länge man flyga ,vill man landa i Grand Canyon , vill man flyga med någon grupp, vill man flyga dagstid/kvällstid  osv.. ..allt är möjligt.




Så om någon är på väg till Las Vegas så är detta en grej man kan göra bland allt annat roligt det finns att göra i Vegas. Jag själv tycker så otroligt om alla dom fina showerna men en helikopter tur skall det nog bli...kanske det passar bra sen den dagen man blir pensionär. och avslutar arbetslivet med att flyga fri som en fågel i en helikopter...inte så dålig avslutning på arbetslivet eller hur. Nej nog vill jag tidigare än så och se Las Vegas från luften.




Om ni har några frågor så är det bara att fråga för jag kan sen höra med Pernilla och hon kan säkert hjälpa med svar.

Nu kommer det en serie foton son hon fotade på helikopter turen och som jag fick visa här......visst tusan ser det häftigt ut eller hur? Vem skulle villa prova detta?




Du är nog en lyckost Pernilla som fått prov på en sådan häftig grej. Du får komma med på nytt sen då Mikko och jag skall göra den flygturen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar