torsdag 26 september 2019

Ögats fönster mot omvärlden

 Ligger ännu här i sängen och  mornar mig långsamt....hatar att vakna då klockan ringer och du vet att du har en hektisk dag/arbetsdag framför...därför njuter jag nu då jag kan. Jag har som sagt varit vaken sen 04.30 och  kan ju inte börja stiga upp och greja med mitt då Jill och Scott sover och har arbetsdag framför.




Men då är det tur igen med data , har legat och slö surffat , bloggat , läst bloggar , pratat video samtal med kidzen , sett lite om jag kommer på något jag vill göra och se här osv. 








Jag har absolut inget inbokat vad jag skall göra denna vecka förutom att hinna träffa lite vänner. Skall precis göra allt i min takt  och se vart näsan pekar inte en ända tid att passa. Det är just det här som jag menar är så roligt att resa ensam ...hela denna vecka är bara MIN , göra sådant som JAG tycker om.

Sitter jag en hel dag i bilen och kör runt och ser på olika ställen så  gör jag det, vill jag ströva runt i affärerna en hel dag så gör jag det och vill jag inte göra något än bara sitta på " min" bänk och blicka ut över havet så går det också bra. Mitt inre jag mår så bra att ibland vara ensam och släppa ut den inre stressen som hela tiden gnagar på  angående min oro vad papsen hittar på .




Idag  det är tyvärr en molnig  dag men passligt  att  ströva runt i en massa härliga affärer utan tider att passa , kanske åka upp till Fashion Island (shopping mall) och går runt där....sätta mer ner och äta då magen säger till , sätta mig ner och gottar med kaffe och cheesecake från Cheesecake Factory...sen måste jag passa på att äta en bit Red Velvet cake innan jag åker tillbaka tll Finland ...smaskiiig!! 

Tack Pernilla igen för en massa bra tips du gett mig...du lärde mig älska den tårtan lika mycket som du lärde mig älska Montage.




Där var jag faktiskt igår och luncha....hoppade i bilen åkte via Albertssons och köpte mig min favorit jalapeno/cheese beagel , Cesar sallad och förstås en Starbucks och åkte till Montage och till mina bänkar för att sätta mig ner och verkligen tanka dessa vackra vyer på min hornhinna ( ögats fönster mot omvärlden) som jag kommer ha länge kvar då jag lämnar Californien på tisdag. 



Det var så soligt och varmt igår så jag satt en bra stund där och njöt. Efter att jag fikat så åkte jag tillbaka " hem " för Scott frågade om jag ville komma med då han och hans bror Bill (som är här och hälsar på ) skall åka upp till Anaheim  och se på baseball till Angel Stadium och en sådan inbjudan tackar man inte nej till.



Vet inget om baseball annat än vi spelade i ungdomen boboll i skolan och detta lag vet jag inget om annat än att dom heter  Los Angeles of Anaheim....det är allt. Men blir man bjuden på ett sådant evenemang så tackar man nog inte nej.

Mera om det evenemanget i ett skilt inlägg.














 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar