måndag 9 september 2019

Nu börjar kroppen längta efter ledigt.

Innan jag fått ihop några rader så har jag hunnit somna så därför lite glest med inlägg denna vecka. Har varit ett ganska hårt tempo ..känns nog i kroppen och också i armar( axlar ) att man en hel  vecka rivit lakan. Nu är jag verkligen redo att åka hem.




Hem och fixa lite höstmys  hemma och  sen till veckoslutet åka upp till Himos och mysa i stugan med en massa ljus , bastu och tystnad. Vet inte om där råkar vara något speciellt till veckoslutet där uppe men där är en massa program året runt. Kommer säkert hela vintern att vara en massa kul på gång där...nu då jag ännu inte kommer att  kunna åka slalom i början av säsongen så kan jag delta i en massa kul grejer som ordnas där.

Sen hoppas jag verkligen det blir uppfyllt det som dom redan planerat många år att bygga ett Spa där ...tänk vad skönt att då man åker dit vintertid kuna gå och njuta på ett nytt , fint Spa. Hoppas det inte som sagt tar allt för många år.






Sen skall jag också på min lediga vecka till fysio och få nytt program hur jag skall fortsätta träna mitt knä för att få det ännu bättre. 






För tillfället då jag ligger här i hytten och bloggar så ser jag på tv tillika och där kommer ett program från ett av mina favorit ställen...Las Vegas. Fast jag inte tycker om att spela så älskar jag staden....alla dessa fina hotell och det är nog en viss stämning i dessa mega casinon. Oj vad jag vill dit...det är nog verkligen något speciellt med den staden. En stad i just min stil och smak men jag har ju en massa favoritplatser som jag fått besöka och i stort sett trivs jag över allt. Alla platser jag besökt och besöker så har sin egen charm.


Nu känner jag att ögonlocken blir tyngre och tyngre så nu är det dags och säga god natt och lycka till alla som i morron börjar sin arbetsvecka ...jag har lyckan att få gå hem på ledigt en vecka. Det är sådana här gånger man är lycklig att få jobba på sjön då man vet att det är en hel vecka utan jobb ( förutom alla hemsysslor som man får stå i med).








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar