onsdag 11 september 2019

Spontandagar

Om jag gasade fullt igår så var det lugnare idag och det blev mest att göra lite spontana saker som jag ofta i min vardag inte kan göra. På jobbet rusar man i kapp  med klockan hela tiden och i och med att jag ännu har kidzen i skolåldern så är det nog en massa saker och tidtabeller jag måste följa...men tur att det ibland finns dessa sk spontandagar då jag inte har några måsten.

Regndagar som idag  är ibland så mysiga då man inte har några måsten  man hör hur regndropparna smattrar på fönsterbrädet och vet att man kan njuta på soffan och fast se på en film.



På bilden ser ni regndroppar på bilen.

Lite uppdatering om papsen...äntligen fick jag dom och planera ett datum då vi skall ha ett palaver hos honom och nu fan ger jag mig inte. Att det skall ta så lång tid att hitta ett datum...över en månad har jag väntat att hon skulle skicka ett datum men siddu nej....nog fick jag snällt ta till luren och jaga på .

Oj oj har mycket nerskrivet i mitt arkiv och en massa kvitton som bevis att papsen  inte länge mera kan bo hemma. Nu har jag också som sagt tagit bort hans pass för han pratar hela tiden att han skall till Polen plus att bank kortet får han inte mera använda för han har ingen kontroll vilka mängder han köper och inte heller nån aning om hur mycket pengar han lagt till att åka runt här i Åbo med taxi när han inte  egentligen inte veta vart han är på väg.

Så nu skall äntligen JAG få prata ut och berätta syn från min sida. Plus att jag känner att jag mer och mer börjar bli trött på allt ...fast det är ens egen förälder så tar tyvärr krafterna helt slut i något skede. Börjar vara ca sju år nu som jag hela tiden fått tänka på vad han hittar på för äventyr och värre och värre blir det. Nu har han som sagt inte hunnit med något då han varit på intervall...då har jag också kunnat pusta ut. Som tur har han igen efter två veckor intervall...och hur hemskt det kanske låter så känner jag mig verkligen fri dom veckorna som jag vet att han har vakt dygnet runt...fri att kunna slappna av. 
Mikko har ju också sin pappa att  fundera på ...så det är nog en rätt tung period vi är i just nu .....men som tur så hittar vi på en massa roliga saker som ändå gör denna vardag rolig.

I morron skall jag till fysio och  få lite nytt program för knä  och så skall jag äntligen föra tillbaka kryckorna som nu varit här i knuten och gjort sig påminda om min olycka. Nu är det bara att blicka framåt och säga tack och hej åt dessa käppar som hjälpte mig ca 2 1/2 månad.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar