tisdag 22 oktober 2019

Ropar på hjälp

Där var den arbetsveckan över...fast det var en  rätt tuff vecka så for det egentligen ändå rätt snabbt. 



Nu väntar lediga veckan och ser framemot att få köra upp till stugan till veckoslutet och inte göra något annat än ligga på soffan och njuta av stugstämning. Vet ännu inte vem alla som kommer med detta veckoslut. Farsdagen skall vi i alla fall fira där uppe.

Snart skall jag ta min nattbastu...finns inget skönare än att få skrubba av sig veckans damm och skit och krypa ner i rena , krispiga  lakan som jag just böt.

Då jag en gång hade farten uppe efter arbetsveckan så for jag med samma speed här då jag kom  hem...bort med dammtussar som låg i knutarna , skrubba upp toan och badrummet  och tvätta ett par maskiner med  tvätt. Det går undan då man är effektiv och jag trivs inte som sagt då hemmet är som ett bombnedslag och smutsigt.

Jag vet att många inte tycker det gör något med lite "skit"i knutarna...men jag tycker så om då hemmet är städat och den goa  doften som man känner då allt är klart....då trivs jag.

Just nu längtar jag att  i morron  få sova fast hela dagen...men klockan ringer 7 och så skall kidzen till skolan , efter det åker jag via butiken och kl 13 skall det vara palaver hos pappa. Hoppas innerligt att det skulle framskrida och dom småningom skulle ansöka ett boende åt honom. Knappast leder det någon vart kan jag tänka mig.

Men fan den som ger sig....känner mig verkligen laddad för detta möte och hoppas verkligen dom inser att våra krafter börjar ta slut och vi sk ropar på hjälp och vill få någon lösning på denna stress med min  pappa.

Nu och njuta av bastu med björkdoft i  vattnet som jag kastar på stenarna och sen ...go natt.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar