söndag 13 oktober 2019

Det är snart över

 Nu ut och njuta av detta vad naturen bjuder på ...räcker inte länge mera så står träden utan löv och detta färgspektakel är över. Minns inte riktigt från år till år hur höstarna varit men tycker nog att denna höst färg varit av den grannare sorten , men det är kanske bara vad jag tycker.



Nu börjar jag nog förstå då folk pratar att dom vill  se "Ruskan" uppe i Lappland. Jag har kommit en bit på väg....har kommit mig ända till mellersta Finland och  fått uppleva en magisk  Ruska ( Höstfärg).





Men varför inte ...rörliga som vi är med Mikko så kanske någon gång åker  på två man  upp till Lappland  på hösten och ser på  Ruska färgerna ...skulle också vara fint att ha möjlighet att se dom Lappska norrskenen vintertid... att få bo i dessa iglon uppe i Levi och ligga och se på norrskenen. Min en kompis från Californien var för ett par år sedan till Levi och bodde i en glas Igloo





 Har ett annat ställe också som jag skall föra Mikko någottag  men skriver inte ut det här på bloggen för han sitter också och läser min blogg så det får bli en överraskning sen då det blir aktuellt. Inte i planerna ännu på ett tag framåt.





Skall bli roligt att se i framtiden sen då kidzen börjar stå på egna ben om dom kommer villa fortsätta resa eller blir det stop sen då dom själv skall börja finansiera sina äventyr. Angelica har väl aldrig varit en så stor entusiast av att resa som jag . Visst har hon tyckt om att komma med men inte haft det som ett lika brinnande intresse som jag har det . 



Nu då hon står på egna ben så har hon och hennes pojkvän skaffat en ny familje medlem så hon valde hellre att skaffa än hund än att fortsätta resa. Skall skriva i något inlägg om lilla Winston.




Nu skall jag snart igen börja resa hem mot Åbo... veckoslutet var över för denna gång och nästa gång vi kommer hit så är vi hela gänget. Sa just då jag ringde hem att här är nog så härligt att vara att jag skulle bra kunna vara några veckor till i sträck....det är så synd med bara ett par dagar , man kommer just in i den sköna stug mooden och så får man börja packa ihop.




Men det var ett så skönt veckoslut ...jag fick igen ny kraft att börja gasa på.













 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar