onsdag 30 oktober 2019

Det närmar sig

Tillbaka på jobb igen...veckoslutet gick fort som vanligt.Inte hinner man med så mycket då man kommer till stugan på fredag kväll och sen hem på  söndag. Vi brukar ofta starta där runt 15- 15.30 ...skönt att vara hemma i go tid så hinner man i lugn och ro packa upp innan det är dags och släcka lampan för att ta emot måndagen.





Vi hade sommardeck då vi var dit och i ett skede kom det ner lite snöslask men det var inte så länge ...annars var vägarna torra och bra. Men nästa gång då vi skall dit så är det nog dags att ha vinterdecken på.



Arbetsveckan har börjat helt bra....man kan säga jag har fått "mjuk starta" jämfört med förra arbetspasset som var gasen i botten hela veckan ( höstlov). Men det blir nog högre tempo mot veckoslutet , då brukar det nog öka med passagerare.

  Det närmar sig , i  morron är det en av mina favorithögtider...Halloween och så är jag på jobb. Har flera år i rad varit i Usa just nu runt Halloween tider och det är så min grej. Gå runt och se på alla deras pynt som verkligen heter duga ....alltså en del offrar verkligen tid och pengar för att få gården/hemmet så spökligt och kusligt som möjligt.



Denna pumpan såg jag i Citymarket.

Sen alla dessa nöjesfält som är fyllda av spöken och en massa läskiga evenemang....om ni är i Usa nu eller är på väg och gillar läskiga grejer ....besök  nöjesfälten som har mega Halloween tema.  Tror dom nuförtiden har något Halloween teema på nöjesfältet i Helsingfors ( Borgbacken ) och  också i Sverige på Gröna Lund ordnas det något Halloween tema. 


Halloweenpynt ...fotot tog jag i september då jag var i Usa.

Lovar att Horror nights på Universal studios är mäktigt ... men man skall inte ha obehag av blod och skräckfilmer för isåfall är det bättre att hålla sig borta. Tänkte vi skulle ha åkt upp dit med Angelica då jag var dit i september men sen kunde hon inte komma med på resa. Dom brukar ha dessa evenemang lite på 1 månad ...från slutet av september till början av november och jag bara älskar alla dessa Halloween läskigheter.

Sitter så där sakta och planerar en Halloween fest för Jaromir och Michelle och deras kompisar ...men då tiden inte verkar räcka till  ( missar ju alltid två veckoslut i månaden då jag är ombord på Grace).

Nästa gång jag är hemma är det farsdag och sen är jag igen en vecka borta så festen skulle bli i slutet av november och då börjar vi redan närma oss lilla jul. Men man kan fast kombinera Halloween med lilla julfest och spöka ut sig tex till en Halloween tomte. 

Fick denna text av en kompis idag och stämmer helt ..vill ju absolut börja julpynta NU ( började redan lite i stugan).. ..men fan jag måste hinna få fram mina fina Halloween pynt också. Men nu kom jag på en bra ide....Halloweenpynt hemma och julpynt i stugan...där hade jag det!!



Är det flera än jag som är så här Halloween hysterisk eller tar ni denna högtid med en nypa salt ?? 

Ni som skall fira Halloween så fira för min del också och tänk på mig som får gå runt i arbetskläder istället för en häftig Halloween dress...men får väl dressa upp mig i november istället om jag får igång ett Halloween party.






 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar